≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ceo grad već četiri dana traga za Ivanom (17): Na terenu žandarmerija i psi tragači, pronađena njena jakna

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Devojčica iz bugarskog sela Dupnica se u petak nije vratila iz škole

  • 0
Ivana Georgieva, nestala, Bugarska Foto: Privatna arhiva

Meštani Dupnice u Bugarskoj već četiri dana tragaju za sedamnaestogodišnjom Ivanom koja je je nestala 22. februara. Na terenu je 200 volontera koji je traže zajedno sa policijom.

Na terenu su policajci, žandarmerija, dobrovoljne formacije opštine Dupnica, Gorske službe spasavanja, volonteri. Gorske službe spasavanja, volonteri. Područna kancelarija Dupnica ima i operativni štab koji koordinira delovanje timova. U operaciji su uključena i tri psa i dron.

Do sada je pretražen ogroman perimetar - sela Balanovo i Piperevo, Blaževo, vikendica oko Dupnice. Pregledani su i snimci kamera u Dupnici. Ipak, devojčica još nije pronađena.

Kako piše bugarski portal 24 sata, devojčica je bila u školi i ostavila je telefon kod drugarice iz razreda. Posle nastave je otišla iz škole, ali nije došla kući.

Roditelji su nestanak prijavili i dali devojčicin opis. Od tada traje potraga za njom.

U petak je na izlazu iz Dupnice ka selu German pronađena njena jakna. Takođe, ispred jedne veće prodavnice snimile su je nadzorne kamere. Bila je u majici bez rukava i bilo je primetno da se krije od ljudi, što bi moglo da ukaže na to da se svojevoljno negde krije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA