Vreme čitanja: oko 1 min.

Srbin "pao u Španiji: Policija mu tokom kontrole automobila pronašla dva pištolja i veću količinu municije

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je uhapšen na licu mesta

  • 0
španska policija Foto: Shutterstock

Interventna jedinica Specijalne policije Gradske garde Badalone u Španiji juče je uhapsila Srbina koji je nosio dva pištolja sa 120 komada municije. Hapšenje se dogodilo u naselju La Mora u Badaloni, a policija je intervenisala nakon što je dobila informacije od kolega iz Garde.

Policijski inspektori su preksinoć oko 21 sat na kontrolnom punktu zaustavili vozilo španskih registarskih oznaka kojim je upravljao muškarac srpske nacionalnosti, kod kojeg su pronađena dva pištolja sa municijom, 1.000 evra u gotovini i tri telefona koji će biti priloženi kao dokaz u krivičnom postupku.

Srbin je uhapšen na licu mesta zbog nedozvoljenog držanja vatrenog oružja.

Gradonačelnik Badalone Zavijer Garsija Albiol čestitao je agentima Gradske garde na hapšenju i naznačio da je "ovo put kojim će Badalona da ide u borbi protiv kriminala" kako bi ona postala grad koji je bezbedniji i u kom stanovnici mogu da imaju mir.

- Zahvajujući prisustvu policije koje je poslednjih meseci pojačano i dobrom radu Gradske garde Badalone, uhapšena je osoba koja je predstavljala očiglednu opasnost - rekao je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA