Vreme čitanja: oko 2 min.

Novopečena dobitnica miliona na lutriji u svađi sa rođenim bratom: On joj poručio da ne želi ni dinar od nje

Vreme čitanja: oko 2 min.

Razdor između brata i sestre dogodio se u njihov tridesetim godinama, nako žučne rasprave

  • 1
milioneri pare uspeh novac bogataši dobitak pare bogatstvo Foto: Shutterstock/Marijus Auruskevicius

Pobednica Evromiliona Debi Natal je više od 20 godina upletena u svađu sa svojim mlađim bratom. Debi je prošle nedelje nazdravila džekpotu od 61 milion funti, ali na proslavi se nije pojavio brat Glen.

Glen koji odgaja autističnog sina (10) i živi od benificija u privremenom smeštaju, ne očekuje ni peni od svoje sestre koja je postala milionerka. Otac četvoro dece je za Mirror otkrio da je bezuspešno pokušavao da sredi svađu iz prošlosti.

"Sin mi je poslao poruku i rekao "Tata, znam da ne želiš da znaš, ali pogledaj ovo" i poslao mi je isečak iz novina. Pomislio sam "Jel ovo neka šala?", kazao je Glen.

Razdor između brata i sestre dogodio se u njihov tridesetim godinama, nako žučne rasprave.

 

"Od tada nije razgovarala sa mnom. Videla me je u marketu i potpuno me izignorisala, čak i mog sina", rekao je.

Glen, koji je samo godinu dana mlađi od svoje sestre, kaže da su bili bliski kao deca, pa čak i da su delili spavaću sobu. Nakon što je u kasnim tinejdžerskim godinama imao problema sa mentalnim zdravljem, on kaže da se preselio kod Debi i da se ona brinula o njemu. Tvrdi da je pokušao da reši stvari sa njom, ali kaže da su njegovi napori bili uzaludni.

"Ponekad razmišljam o tome i to me čini tužnim. Ali onda pomislim "Pokušao sam, ali se ona nije ni potrudila", priča čovek.

Rekao je da su se njihovi roditelji, Suzan (73) i Džon (75), rastali kada je on imao šest meseci i da su on i Debi otišli ​​da žive sa svojom mamom. Kao i svaki brat i sestra su se svađali, ali Glen se seća da su se lepo slagali.

"Bili smo prilično bliski. Voleo bih da mislim da jesmo. Možda ona ima drugačija sećanja na to".

Nakon što su tokom svađe razmenjene teške reči, brat i sestra više nikada nisu razgovarali. Debi i Ričard (54) iz Kolnea, obećali su da će deo svojih nenadmašnih prihoda podeliti sa bliskom porodicom i prijateljima i nadograditi svoj biznis.

Par, koji ima tri ćerke i dve unuke, saznao je za svoju pobedu, pola džekpota od 132 miliona funti, dok su bili na odmoru na Kanarima, gde su prošlog meseca slavili 30. godišnjicu braka. Ričard je otkrio da su "pali u glavu" nakon što su telefonirali zvaničnicima Nacionalne lutrije.

"To je bila cela scena Del Boja i Rodnija kada su postali milioneri van Sotbija".

Debi i Ričard, koji će takođe podržati dobrotvornu organizaciju BK's Heroes, osnovanu u znak sećanja na Debinog rođaka Bena Kinga, koji je preminuo sa 27 godina, odbili su da komentarišu ovu situaciju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA