Vreme čitanja: oko 1 min.

Kamila prvi put kao glava kraljevske porodice na svetskoj sceni: Samouverenim izgledom ostavila sve bez daha

J. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kamila je dugo bila hvaljena kao snaga i stub kraljevske porodice,

  • 3
Kraljica Kamila Kraljica Kamila. Foto: Tanjug/AP

Kraljica Kamila je prvi put preuzela uzde kao glava kraljevske porodice na svetskoj sceni dok je vodila pomen za kralja Konstantina od Grčke, piše Dejli mejl. 

Delovala je smireno i samouvereno u elegantnoj odeći na prugaste trake dok je bila najviša figura koja predstavlja britansku monarhiju u Čarlsovom odsustvu.

Kralj Čarls III je propustio službu jer nastavlja sa lečenjem od raka, dok je princ Vilijam trebalo da prisustvuje, ali se povukao iz "ličnih razloga".

Nisu dati dodatni detalji o Vilijamovom odsustvu, a nije poznato da li se to odnosi na tekući oporavak njegove supruge Kejt Midlton nakon njene abdominalne operacije prošlog meseca.

Kamila je dugo bila hvaljena kao snaga i stub kraljevske porodice, a to je dodatno učvrstila nakon što je kraljeva dijagnoza šokirala ceo svet.

S obzirom na to da vodi i britansku i stranu kraljevsku porodicu, snažan karakter će joj omogućiti da "stabilizuje brod".

Kraljica je pre šest godina priznala da je kraljevski život "zamoran", ali je ipak pojačala svoj rad, vodeći naciju u odsustvu svog muža.

Izlazeći sa ceremonije, Kamila je izgledala samouvereno dok je stajala pored grčke kraljice Ane Marije na kraju službe, a princeza Ana joj se smeškala sa desne strane.

"Kralj obožava Katarinu i misli da ona radi divan posao. On razume da je porodica na prvom mestu", rekao je izvor Dejli mejla.

U međuvremenu, kralja je u Londonu posetio princ Hari. Vojvoda od Saseksa (39) doleteo je u London komercijalnim avionom dan nakon objave.

Zatim se smatra da je proveo oko 45 minuta sa svojim ocem, videvši ga prvi put od sahrane pokojne kraljice Elizabete II.

Princ je zatim prenoćio u hotelu pre nego što je sledećeg jutra odleteo kući.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA