Vreme čitanja: oko 1 min.

Olgu niko nije video mesecima, sad su našli njeno telo na auto-putu: Pokrenuta istraga o ubistvu

I. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prema rečima policije Olga je poslednji put viđena u Ohtrupu kako vozi svoju crnu škodu oktaviju. Dodaju i da Olga nije bila često u kontaktu sa porodicom, pa je njen nestanak prijavljen tek krajem godine

  • 0
Olga R., penzionerka pronađena mrtva u Nemačkoj Foto: German police

Telo Olge R. (67), penzionerke koja je živela u Ohtrupu u Nemačkoj pronađeno je pre nekoliko dana na auto-putu, a policija je pokrenula istragu o ubistvu.

Ono što ih dodatno intrigira jeste činjenica da nestanak penzionerke niko nije prijavio puna četiri meseca. Olga je poslednji put viđena u avgustu 2023. godine, a njen nestanak je prijavljen tek u decembru.

Prema rečima policije Olga je poslednji put viđena u Ohtrupu kako vozi svoju crnu škodu oktaviju. Dodaju i da Olga nije bila često u kontaktu sa porodicom, pa je njen nestanak prijavljen tek krajem godine.

Kako policija nije mogla da joj uđe u trag, 18. januara su objavili njenu fotografiju i zamolili građane za pomoć. Dve nedelje kasnije objavili su i foto-robot mladića za kojeg se veruje da je svedok o sudbini Olge. Njega su navodno članovi porodice videli kako se vrzma oko Olgine kuće 21. septembra. Više detalja o njemu nije saopšteno.

Olga R., penzionerka pronađena mrtva u Nemačkoj Foto: German police

Onda je 22. februara oko 11 časova stigla tragična vest. Da je Olgino telo pronađeno na auto-putu, na isključenju za Gronau.

"Istraga je u toku i razmatraju se svi mogući scenariji", rekao je inspektor policije Majkl Rejc.

Policija je još jednom pozvala građane koji imaju bilo kakva saznanja o ovom slučaju da im se jave.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA