Vreme čitanja: oko 1 min.

"Kokainska Barbika" uhapšena nakon objave na Instagramu: Fanovi odmah pohrlili da joj ponude pomoć

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Eduarda Markes (20) je uhapšena nakon što su narkotici pronađeni u stanu iz kog je objavljivala svoje storije ova zvezda Instagrama, koja je sada dobila nadimak "Kokainska Barbika"

  • 0

Devojka nazvana "kokainska Barbika" uhapšena je nakon što je u svom storiju na Instagramu pokazali ogromnu zalihu skrivenih droga, javlja Daily Star.

Eduarda Markes (20), koja je često oduševljavala svoje pratioce biciklističkim trikovima, uhapšena je nakon što su policajci pronašli skrivenu drogu u njenom stanu. Policija je konfiskovala 13 kesa kokaina, nešto "trave" i svežanj novca. Zbog toga Markesovu sada zovu "kokainska Barbika".

Tokom racije uhapšen je i 16-godišnjak za koga se veruje da je deo iste bande.

Markesova ima više 20.000 pratilaca na Instagramu, gde pokazuje svoj raskošan život u Brazilu.

Njene slike i snimci pokazuju kako se zabavlja ili opušta na zabavama pored bazena. Takođe je viđena kako izvodi rizične vratolomije na motociklu.

U jednom postu ona čak kaže svojim obožavaocima da se pridruže nagradnoj igri za piće i lulu za šišu.

Nakon što je uhapšena u Sao Žoze do Rio Pretu, u Brazilu, njeni obožavaoci na društvenim mrežama su pohrlili da joj ponude pomoć u pokušaju da je izbave iz zatvora.

Jedan korisnik, Fabricio, je naveo: "Reci mi, kako da te izvučem iz zatvora, dušo?" Drugi, po imenu Viktor, se našalio pitajući da li može da dobije isporuku droge "preko rešetaka" njene ćelije.

U nekkim objavama ona je nosila ružičastu odeću i šminku, zbog čega je i dobila nadikam "Kokainska Barnika".

Na drugim objavama je prikazana u veoma oskudnoj odeći, kako pozira pred kamerom, dok na nekima sedi na svom ogromnom motociklu. Druga slika sa njenih popularnih društvenih mreža prikazuje normalne stvari, poput žene koja pere kosu ili snimanje selfija u toaletu.

"Kokainsku Barbiku" sada čeka suđenje zbog droge.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA