≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Udavio se "kralj kašmira": Čuveni dizajner pronađen mrtav na plaži u Brazilu

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Francuski dizajner Lusjan Pela-Fine (78) umro je nakon što se u ponedeljak udavio na plaži u severoistočnoj brazilskoj državi Baija, potvrdila je njegova porodica

  • 4
Lucien Pellat Finet Foto: Gil-Gonzalez Alain/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Francuski dizajner Lusjan Pela-Fine (78) umro je nakon što se u ponedeljak udavio na plaži u severoistočnoj brazilskoj državi Baija, potvrdila je njegova porodica na njegovom Instagramu, javlja Daily Mail.

Pela-Fine, poznat kao "Kralj kašmira", priredio je porodični roštilj u svojoj kući u Trankozu, turističkoj četvrti u gradu Porto Seguro, a zatim je otišao na kupanje na plažu Itakuera.

Dva tinejdžera su surfovala i videla ga kako se bori da ostane na površini i pokušali su da ga spasu svojim daskama za surfovanje pre nego što se udavio, navodi brazilska novinska agencija G1.

Telo Francuza pronađeno je nekoliko sati kasnije u blizini oblasti koja je popularna među surferima.

"Sa velikom tugom vas obaveštavam o nesrećnoj smrti Lusjana Pela-Finea, danas popodne u Trankozu", rekla je njegova nećaka Kamil Dočez.

"U to vreme bio je u društvu porodice i dragih prijatelja. U dogledno vreme ću vas obavestiti o detaljima ceremonije ispraćaja."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA