Vreme čitanja: oko 1 min.

Kristijan, osumnjičen za ubistvo male Medi, radio u restoranu gde su roditelji večerali u noći kad je nestala

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osmunjičeni je bio zaposlen u objektu gde su Kejt i Džeri Mekkan večerali sa prijateljima u noći kada je trogodišnjakinja nestala u maju 2007. godine

  • 2
Madeleine McCann Christian Brueckner Medlin Meken Kristijan Brukner Foto: Tanjug/AP

Kristijan Brukner, osumnjičeni za nestanak Medlin Meken, navodno je radio u tapas baru u Algerveu gde su roditelji devojčice večerali u periodu kada je nestala.

Osmunjičeni je bio zaposlen u objektu gde su Kejt i Džeri Mekkan večerali sa prijateljima u noći kada je trogodišnjakinja nestala u maju 2007. godine.

Kristijan se trenutno suočava sa suđenjem u Nemačkoj optužen za seksualni zločini koji nisu povezani sa slučajem ubistvom male Medi. Njemu se sudi i za pet seksualnih delikata koje je navodno počinio u Portugalu između 2000. i 2007. godine koja nisu povezana sa nestankom devojčice.

Kristijan je i ranije insistirao da je nije odgovoran za nestanak devojčice. Pokušao je da svoju nevinost "dokaže" pismima u kojima je istakao da "nije ubica i da protiv njega nema dokaza iako ceo svet u to veruje".

Prema jednom britanskom bivšem iseljeniku, Brukner je planirao da otme malu Medi i proda je paru koji nije mogao da ima decu. Ken Ralfs (57) rekao je da veruje da su Brukner i njegov saučesnik na kraju sledili plan, ciljajući na Madlen u spavaćoj sobi u odmaralištu.

Meken je nestala iz svoje spavaće sobe 3. maja 2007. godine dok su njeni roditelji tokom porodičnog odmora večerali sa prijateljima u blizini u letovalištu Praja da Luz.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rada

    1. mart 2024 | 21:22

    Pa samo da bude dobro ,ziva i zdrava...treba album dnk u svim zemljama napraviti...u budućnosti..otkrilo bi se mnogo šta

  • Osoba

    11. mart 2024 | 17:49

    Mene plasi sto su malcanskog berberina onoliko jurili drzava je u rasulu da su toliko nesposobni. Ja bi sve kao u kini staviti kamere i policijske punktove svuda i da nema izlazenja iz kuce nakon 00:00 bez obavjestavanja policije o tome i odrediste navesti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA