Vreme čitanja: oko 1 min.

Baba (88) dilovala drogu? Kod nje pronađena čak 2 kilograma opijata, za sve kriv unuk koji je u zatvoru

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žena tvrdi da nije znala šta se dešava, negira da bi prodavala te narkotike bilo kome

  • 0
Hapšenje, lisice, žena, žene, baba, baka, uhapšena Foto: Shutterstock

Baka (88) iz Ialomite u Rumuniji optužena je za trgovinu drogom, a policija je u njenoj kući pronašla čak dva i po kilograma kanabisa i značajnu količinu novca, prenosi Stirile. S obzirom na njene godine, policija je odlučila da obavi pretres dok je ona na slobodi.

Žena tvrdi da nije znala da su 22 vreće kanabisa bile sakrivene u njenom vrtu, a otkrivene su u četvrtak tokom pretraga koje su sproveli tužioci DIICOT-a, koji su pratili ženu više od šest meseci. Policija je počela da prati ženu nakon što su posumnjali da bi njen unuk, koji je već iza rešetaka zbog trgovine drogom, navodno koordinisao i podsticao svoju babu da prodaje takve droge, ne samo kanabis, prema tužiocima DIICOT-a, već i kokain.

On je zarađivao 1.700 leja za svaku dostavu. Međutim, žena tvrdi da nije znala šta se dešava, negira da bi prodavala te narkotike bilo kome, i iznenađena je što su ove zaplenjene vreće pronađene u u njenoj torbi.

Pored toga, tužioci DIICOT-a su zaplenili skoro 45.000 leja, novac za koji veruju da potiče od trgovine drogom visokog rizika i visokog rizika. Baka, nekadašnja poznata krojačica iz Ialomita okruga, kaže da novac nema veze s trgovinom drogom i da su zapravo njeni ušteđevine sakupljene od penzije koju nije potrošila.

S obzirom na njen poodmakli uzrast, tužioci su ipak saosećali s ženom i odlučili da ne traže njen pritvor, već da je stave pod sudski nadzor tokom narednih 60 dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA