Vreme čitanja: oko 1 min.

Pregovori o prekidu vatre u Gazi nastavljaju se u nedelju

J. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izraelski portal Vala javio je juče, pozivajući se na visokog izraelskog zvaničnika, da je Izrael rekao posrednicima Egiptu i Kataru da neće nastaviti pregovore o prekidu vatre sve dok mu Hamas ne pošalje spisak izraelskih talaca koji su ostali živi u Gazi

  • 0
Rat u Izraelu Gaza Foto: Tanjug/AP

Pregovori o prekidu vatre u Pojasu Gaze trebalo bi da budu nastavljeni u nedelju u Kairu, rekli su danas egipatski bezbednosti izvori, prenosi Rojters.

Ti izvori su dodali da su se strane dogovorile o trajanju primirja u Gazi, puštanju talaca i zatvorenika, ali da nedostaje saglasnost o povlačenju izraelskih snaga iz severnog dela Pojasa Gaze i povratku Palestinaca.

Izraelski portal Vala javio je juče, pozivajući se na visokog izraelskog zvaničnika, da je Izrael rekao posrednicima Egiptu i Kataru da neće nastaviti pregovore o prekidu vatre sve dok mu Hamas ne pošalje spisak izraelskih talaca koji su ostali živi u Gazi.

Mediji su ranije javili da su u pregovorima prekidu vatre u Gazi održanim prošle nedelje u Egiptu učestvovali predstavnici te zemlje, Izraela, Katara i SAD.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA