Vreme čitanja: oko 2 min.

Ljilja pre smrti bila u svađi sa mužem, otkriveni poslednji meseci života: "Ne mogu više da ga podnesem"

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Par je učestalo boravio u objektu dva meseca pre njenog nestanka, ali po priči hotelijera, nisu bili u dobrim odnosima kada su dolazili

  • 0
Ljiljana Rešinović Foto: Facebook/Liliana Resinovich

Novo svedočenje u slučaju nestale Ljiljane Resinović dosta govori o njenom odnosu sa mužem Sebastijanom Visitinom, a njihov brak očigledno nije bio na "stabilnim nogama".

"Tražila je od mene sobu sa odvojenim krevetima. Zamolila me je da to uradim jer nije mogla više da izdrži", rekao je hotelijer zaposlen u objektu koji je par često posećivao.

Par je učestalo boravio u objektu dva meseca pre njenog nestanka, ali po priči hotelijera, nisu bili u dobrim odnosima kada su dolazili.

Hotelijer je kontaktirao Ljiljaninog brata Sergia Resinoviča, preko društvenih mreža, i ispričao mu detalje iz veze koje niko do sada nije znao.

Ljiljana Rešinović Foto: Facebook/Sebastiano Visintin

"Uvek sam mu davao dvokrevetnu sobu, ali posle očigledne svađe, dao sam im sobu sa dva razdvojena kreveta. Tog dana sam video da Sebastijanu to ne odgovara i da protestvuje, ali me je Ljiljana zamolila da ostane tako jer 'ne može više da podnese'", objasnio je.

Inače, do sada je Sebastijan na sudu uvek tvrdio da su on i Ljilja imali skladan brak bez većih problema.

"Uveravam vas da se nikada nismo posvađali", rekao je jednom prilikom, prenose italijanski mediji.

Kada je hotelijer saznao da je Ljilja nestala, odmah je kontaktirao njenog muža.

Ljiljana Rešinović Foto: Facebook/Liliana Resinovich

"Pitao sam ga da li postoji mogućnost da su je napali, ali mi je on rekao da ne postoji. Tom prilikom mi je rekao da je sve bila nesreća i bio je jako iznerviran, pa se ispravio rekavši: 'Poludeo sam, ne znam više šta pričam' a meni je to bilo jako sumnjivo. Te reči mi i sada odzvanjaju u glavi", dodao je.

U junu je Sebastijan posetio hotel i susreo se sa hotelijerom, a tom prilikom se i sama osetila ugroženo od strane njega.

"U junu je svratio ovde i posvađali smo se. Rekao mi je da su ga svi napustili, da misle da je ubio Ljilju. Na to sam mu odgovorio da sam Ljiljin prijatelj, ali da ne znam šta su jedno drugom uradili i rekli. Tu je širom otvorio oči i počeo da hoda napred-nazad i da preti", objasnio je.

Posetimo, Ljilja je nestala 14. decembra 2021. godine iz svoje kuće u Trstu, a njeno telo pronađeno je 5. januara 2022. godine nedaleko odatle.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA