Vreme čitanja: oko 1 min.

U Nemačkoj otkrivena plantaža kanabisa, među uhapšenima dvojica Srba: Policija imala slučajnu pomoć

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Biljke su bile zasađene u praznom bazenu koji se nalazio u podrumskom prostoru

  • 0
Kanabis Foto: Pixabay

Pripadnici policijskih snaga nemačkog grada Kleve, u saveznoj pokrajini Rajna-Vestfalija, otkrili su plantažu kanabisa i uhapsili četiri osumnjičena, od kojih su dvojica državljani Srbije.

Reč je o profesionalno zasađenoj plantaži na kojoj se nalazilo najmanje 1.000 stabljika, a bila je locirana u podrumu ispod jednog skladišta, prenose nemački mediji.

Policija je do otkrića plantaže došla na osnovu dojave svedoka koji je sasvim slučajno video zasade.

Biljke su bile zasađene u praznom bazenu koji se nalazio u podrumskom prostoru, a još najmanje 1.000 stabiljika je pronađeno uskladišteno. O količni zasada govori i podatak da je policija dva dana praznila skladište i nosila biljke na uništavanje.

Osim državljana Srbije, uhapšena su još dvojica osumnjičenih. Neki mediji prenose da su oni nemački državljani. Ipak, reč o daleko većoj organizaciji, koja je bila dobro uigrana s obzirom na količinu narkotika kojom su trgovali.

Policija nastavlja istragu radi pronalaženja i ostalih osumnjičenih, pošto se veruje da su uhapšeni samo "izvršioci radova", a da su drugi ti koji su drogu stavljali u promet, prenose Nezavisne.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA