≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prva fotografija Kejt Midlton posle operacije je fotomontaža!? Nekoliko novinskih kuća povuklo spornu sliku

T. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fotografija je bila prva zvanično objavljena slika princeze otkako je u januaru podvrgnuta operaciji abdomena

  • 0
Kejty Midlton Foto: Tanjug/AP/Prince of Wales/Kensington Palace

Nekoliko velikih novinskih agencija povuklo je fotografiju koju je plasirala Kensingtonska palata na kojoj se vide princeza od Velsa i njena deca, rekavši da veruju da je reč o fotomontaži, prenosi CNN.

Fotografija je bila prva zvanično objavljena slika princeze otkako je u januaru podvrgnuta operaciji abdomena. Objavljena je u nedelju zajedno sa porukom princeze koja se zahvaljuje javnosti na podršci tokom obeležavanja Dana majki u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Iako je Kensingtonska palata saopštila da je fotografiju Kejt Midlton sa decom napravio princ od Velsa u Vindzoru ranije ove nedelje, Asošiejted pres je primetio da se „pri boljem zagledanju čini da je izvor manipulisao slikom“.

AFP je rekao da je povukao fotografiju zbog „uredničkog stava“ i da se „više ne može koristi ni na koji način", a CNN se obratio Kensingtonskoj palati za komentar.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Kate Middleton👑 (@the_princess__of_wales)

Inače, i fanovi princeze Kejt tvrde da objavljena fotografija nije prava i da je to još jedan pokušaj kraljevske porodice da umiri javnost.

Princeza od Velsa navodno je pozirala sa svoje troje dece suprugu princu Vilijamu uz poruku:

"Hvala vam na lepim željama i kontinuiranoj podršci u poslednja dva meseca. Želim svima srećan Dan majki", napisala je ona, potpisujući se kao „C“ od Ketrin.

Međutim, obožavaocima na mrežama nisu promakli neki detalji. Počev od toga da Kejt na fotografiji nije imala burmu, do neuobičajeno zelene pozadine za ovo doba godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA