Vreme čitanja: oko 1 min.

Majka ubijene TikTok zvezde upoznala roditelje ubice: "Nisam osećala bes"

I. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Brijanina majka Ester je godinu dana nakon brutalnog ubistva ćerke upoznala Emu Saton, čija 16-godišnja ćerka Skarlet Dženkinson je umešana u smrt mlade tinejdžerke

  • 0
Scarlett Jenkinson and Eddie Ratcliffe Foto: Tanjug/AP/Cheshire Police

Majka Brijane Gej ubijene TikTok zvezde koja je želela da promeni pol i majka optužene za njeno ubistvo su se upoznale i razgovarale o opasnostima koje vrebaju decu i izazovima roditeljstva.

Brijanina majka Ester je godinu dana nakon brutalnog ubistva ćerke upoznala Emu Saton, čija 16-godišnja ćerka Skarlet Dženkinson je umešana u smrt mlade tinejdžerke.

Ester je rekla da nije osećala bes i ozlojeđenost prema Emi, te da je spremna da sarađuje sa njom.

Brijana je pronađena mrtva u februaru prošle godine u jednom parku u Engleskoj, sa brojnim ubodima po telu. Dženkinson, koja je osuđena za njenu smrt, rekla je na sudu da je imala 14 godina kada je počela da gleda nasilne filmove u kojima je bilo scena mučenja i ubijanja. Te filmove je gledala koristeći poseban pretraživač za pristup dark-vebu.

Dženkinson i njen saučesnik Edi Retklif (16) razmenili su na hiljade poruka u kojima su do detalja isplanirali Brijanino ubistvo.

Dženkinsonova je nedavno osuđena na najmanje 22 godine zatvora, a Retklif na 20 godina.

"Tragedija koja se dogodila prošle godine je pogodila mnoge od nas, promenila toliko života. Mi smo izgubili našu divnu Brijanu, ali se i Skarletina porodica promenila. Htela sam da sednem sa njenom porodicom, da čujem koliko je to njih potreslo", rekla je Brijanina majka.

"Bio je to susret pun poštovanja, inicijalno smo se upoznale. Ne želim da iznosim detalje, ali pričali smo o izazovima roditeljstva, o porodici", rekla je majka ubijene Brijane.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA