Vreme čitanja: oko 1 min.

Dečaka (12) vršnjak krvnički šamara i davi: Jezivi snimak nasilja potresao Nemačku, policija nemoćna

I. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Na snimku su učesnici dvojica dvanaestogodišnjaka, koji zbog godina ne mogu krivično da odgovaraju. Slučaj je prosleđen nadležnoj socijalnoj službi", saopštila je portparolka policije Sandra Firšing

  • 0
Vršnjačko nasilje, škola, učenici, tuča Foto: Shutterstock

Nemačku je potresao snimak iživljavanja na 12-godišnjim dečakom, kojeg je brutalno tukla i maltretirala grupa njegovih vršnjaka.

Snimak, koji poslednjih dana kruži po društvenim mrežama, nastao je u februaru, a na njemu se vidi kako jedan dečak šamara, vređa, a potom davi dečaka koji ga moli da ga ostavi na miru. Sa strane stoje još najmanje dvojica dečaka i jedna devojčica, a najmanje jedan od učesnika incidenta snima jezivo iživljavanje.

Na snimku se čuje i kako deca govore na turskom jeziku.

"Da li si mi vređao mamu?", čuje se kako dečak pita zlostavljanog tinejdžera, pre nego što ga krvnički šamara.

Dok sav crven od udaraca u licu potvrđuje da je izrekao uvredu, dečak dobija novi šamar, a tinejdžer ga potom čupa i davi.

Nasilje se dogodilo u Šlezvig-Holštajnu, a o svemu je obaveštena i policija.

"Na snimku su učesnici dvojica dvanaestogodišnjaka, koji zbog godina ne mogu krivično da odgovaraju. Slučaj je prosleđen nadležnoj socijalnoj službi", saopštila je portparolka policije Sandra Firšing.

Ona je rekla da je škola koju zlostavljani tinejdžer pohađa adekvatno reagovala, dečaku pružila neophodnu pomoć i odmah o svemu obavestila nadležne.

Nije poznato da li se nasilje dogodilo u okviru škole. Kako piše Bild, porodica zlostavljanog dečaka se nedavno doselila u Utersen iz Bavarske.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA