≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkriven uzrok misteriozne smrti mlade i potpuno zdrave žene koja je digla Ameriku na noge

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkriven uzrok smrti majke koja je iznenada umrla u avionu sa odmora u Dominikanskoj Republici

  • 2
Stefanie Smith Foto: Facebook/Stefanie Smith

Žena koja je iznenada umrla dok je letela kući u Indijanu posle odmora u Dominikanskoj Republici pretrpela je tragično zdravstveno stanje, otkrila je obdukcija, javlja New York Post.

Stefani Smit (41) umrla je od disekcije karotidne arterije na vratu 28. februara, rekao je forenzički patolog njenoj porodici u sredu.

"Bio je to zaista tragičan medicinski događaj koji se dogodio", rekao je brat Smitove Kris Volc.

To stanje može ugroziti protok krvi u mozgu i dovesti do moždanog udara, saopštio je Nacionalni institut za zdravlje.

Misteriozna smrt naizgled zdrave majke dvoje dece zbunila je članove njene porodice i širu javnost nakon što je dospela na naslovne strane ranije ovog meseca.

Smitpova je uživala u boravku od pet noći u hotelu Iberostar Grand Bavaro u Punta Kani sa svojim dečkom i još jednim parom.

Ona je išla na džogiranje svako jutro tokom putovanja, pijuckala mohitos pored bazena i večerala odrezak noć pre nego što je umrla, rekla je njena prijateljica.

Ubrzo nakon što se ukrcala u avion za SAD, Smitova je počela da se grči na svom sedištu. Avion je preusmeren u Turks i Kaikos, gde je u bolnici proglašena mrtvom.

Očekuje se da će njeno telo biti vraćeno u SAD sledeće nedelje, rekao je Volc.

Smitova je iza sebe ostavila 18-godišnjeg sina i 16-godišnju ćerku.

"Stefani je bila ćerka, sestra, najbolja prijateljica i neverovatna majka dvoje prelepe dece", pisalo je na sajtu za prikupljanje sredstava koji je prikupio oko 94.000 dolara donacija za njenu decu.

"Ljubav koju je delila sa Koenom i Mejsi ne može se izmeriti niti opisati rečima. Takođe, njena beskrajna ljubav prema porodici, prijateljima i zajednici ostaviće trajan uticaj na sve koji su imali privilegiju da je poznaju."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    14. mart 2024 | 19:43

    Tako završavaju antivakseri od posledica prelaznog kovda 19. Ima ona stara poslovica naša vakserska da je kovd vakcinu primila živa bi bila

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA