Vreme čitanja: oko 2 min.

Ivana strahuje za život sina (14): Devojčica predvodi bandu koja ga je pretukla, sad mu ponovo prete

I. N.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Devojčici ne može niko ništa

  • 0
Dečak, tužan, pozlilo, plače, bolestan Foto: Pixabay

Ivana S. (37), koja živi u Nemačkoj, strahuje za život svog sina kojeg je napala grupa mladih huligana, koje predvodi devojčica (14).

Devojčica, čije ime nije navedeno, izgleda sasvim normalno. Lepuškasta je, ima divnu dugu kosu. Međutim, čim je sa svojim prijateljima, ona postaje agresivna i sumnjiči se da je upravo ona kolovođa grupe mladih huligana koji su napali Ivaninog sina, ali i drugu decu.

Devojčica se sada nalazi u pritvoru, a nakon što je uputila pretnje onima koji su bili spremni da svedoče protiv nje.

Ivanin sin napadnut je 23. decembra 2023. godine, kada je stigao u Hejde vozom oko 18 časova. Njega je na železničkoj stanici presrela grupa od desetak mladih ljudi, i pretukli su ga bez razloga. Na stanici je bila i osumnjičena devojčica.

Povređen i istraumiran, Ivanin sin je smogao snage da sve prijavi policiji, zbog čega se ove godine ponovo našao na meti iste grupe. U februaru je opet napadnut. Ovog puta je tu bila i Ivana.

Oni su napadnuti isto na železničkoj stanici, a tu je opet bila devojčica (14). Stvar je toliko eskalirala da je odmah stigla i policija, a situaciju je pokušao da smiri radnik železnice.

Nažalost, Ivanin sin se i treći put našao na meti devojčice, ali je ovoga puta bio sam.

Kako priča za Bild, njen sin je napadnut 1. marta kada mu je devojčica prišla sa dvojicom prijatelja.

"Pretila mi je da će me dokrajčiti ako ne povučem prijavu", ispričao je dečak Ivani, nakon čega je ona opet pozvala policiju.

Ispostavilo se da Ivanin sin nije jedina žrtva zloglasne bande na stanici. Prilikom istrage otkriveno je da je nekoliko članove iz te huliganske grupe napadalo decu i kralo. Četvoro tinejdžera je uhapšeno, među kojima i devojčica (14).

Prijatelji devojčice sada su na društvenim mrežama za njeno oslobađanje, ali, u Hejdu strahuju od toga.

"U ovom trenutku ta banda ništa ne radi, jer su u strahu da će završiti iza rešetaka, ali ako ove opet puste iz pritvora, nasilje će se nastaviti", rekao je jedan učenik.

Bild piše da su i drugi članovi grupe pod lupom policije i tužilaštva.

U ovom trenutku nije poznato za šta sve terete uhapšenu devojčicu i troje njenih prijatelja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA