≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fotografije princa Vilijama "probudile" govorkanja: Neki misle da je ovo dokaz da mu loše ide sa Kejt

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sve više se priča kako princ Vilijam i Kejt nisu u ljubavi

  • 5
Princ Vilijam Foto: Tanjug/AP

Svet danima bruji o kraljevskoj porodici, a nakon što je otkriveno da je fotošopirana fotografija Kejt i dece, a koja je objavljena nedavno, nedeljama nakon što se princeza povukla iz javnosti nakon operacije.

Priče o fotografiji zamenila su govorkanja o navodnom krahu braka Vilijama i Kejt, a sada teoretičari tvrde da fotografije ruku princa Vilijama "dokazuju da on i Kejt nisu u ljubavi". Naime, postavljajući fotografije na kojima se vidi da princ ne nosi burmu, zli jezici tvrde da je to dokaz da se kraljevskoj porodici smeši još jedna ljubavna drama. Što naravno nije istina. Štaviše, Vilijam nije nosio burmu i dok je u javnosti nežnostima obasipao svoju suprugu.

Stručnjaci za kraljevsku porodicu objašnjavaju da ne postoji poseban razlog zašto Vilijam ne nosi burmu. Štaviše, ističu da princ uopšte nije ljubitelj nakita.

"Princ nikad nije nosio nakit, odlučio je i prsten da ne nosi, sve je to lična želja", rekli su izvori navodno bliski porodici i dodali da je Vilijam svoju želju obelodanio čak i pre nego što se venčao sa Kejt.

I nije Vilijam jedini u kraljevskoj porodici koji ne voli nakit. Čak i njegov deda princ Filip, suprug kraljice Elizabete Druge, nije nosio burmu. S druge strane Vilijamovi otac i brat sa ponosom nose burmu.

Inače, priče o prstenju su počele nakon što Kejt na fotografiji za Dan majki takođe navodno nije nosila burmu. Naravno, i za to verovatno postoji neki realan i sasvim običan razlog, i nikako ne mora da znači da se razvodi od Vilijama.

Podsetimo, već danima kruži i vest da je nekadašnja prijateljica Kejt Midlton Sara Rouz Čolmondeli, markiza od Čolmondelija, koja je bila navodni uzrok "uzdrmanih odnosa" između supružnika pre nekoliko godina sada opet glavni krivac za loše odnose kraljevskog para.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko

    17. mart 2024 | 15:48

    Samo da ne prođe kao njena svekrva,princeza Dajana,to im je u krvi da varaju svoje žene🙏

  • Radmila

    17. mart 2024 | 15:08

    Nije iskljuceno da Kejt boluje od anoreksije. Druga najverovatnija mogucnost je Kronova bolest.

  • Сава

    17. mart 2024 | 16:36

    Лик има само титулу ни лепоту ни шарм, умислио да може да ради шта хоће, не прича са братом и снајом Кејт може да проме као Дајана!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA