≫ 

Vreme čitanja: oko 4 min.

Prva fotka Kejt Midlton: Snimljena je nasmejana i NIJE SAMA u jeku drame koja potresa kraljevsku porodicu

M. P.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Na slici koju je jedan čitalac snimio u subotu vide se Vilijam (41) i Kejt (42) kako posećuju prodavnicu farme u Vindzoru

  • 0
Kejt Midlton Foto: Tanjug/AP

Princ i princeza su posetili radnju nakon što su gledali kako se njihova deca bave sportom

Nasmejana i u šetnji sa suprugom, nova slika princeze od Velsa uveriće obožavaoce da se dobro oporavlja od operacije abdomena, javlja Daily Mail.

Na slici koju je jedan čitalac snimio u subotu vide se Vilijam (41) i Kejt (42) kako posećuju prodavnicu farme u Vindzoru.

Ona izgleda zdravo, srećno i opušteno, nosi sopstvenu torbu za kupovinu i smejući se ćaska sa svojim mužem dok par izlazi iz prodavnice i vraća se u automobil, prema slici koju je objavio The Sun.

Sa njima nisu bili troje dece, princ Džordž (10), princeza Šarlot (8) i princ Luis (5).

Par je poslednjih nedelja bio duboko uznemiren divljim spekulacijama na društvenim mrežama i tračevima o Kejtinom zdravlju i mestu gde se nalazi.

O tome su od tada izveštavale publikacije u rasponu od The New York Times-a do britanskog Voguea – i čak je postalo predmet sprdnje na američkoj televiziji u udarnom terminu.

Svetske superzvezde poput Kim Kardašijan dolile su ulje na vatru objavama o Kejtinom "nestanku" milionima svojih obožavalaca.

Debakl oko princezine dobronamerne fotografije za Dan majki, za koju je kasnije priznala da je pokušala da je uredi, samo je dodao vrtlog spekulacija.

Ovome je prethodila Vilijamova iznenadna objava da se povlači sa komemoracije svog kuma prošlog meseca, zbog onoga što je samo opisano kao "lična stvar" samo 45 minuta pre nego što je trebalo da pročita govor.

U pozadini dijagnoze raka kralja Čarlsa, drama je stvorila grozničavu atmosferu ogovaranja i nagađanja oko kraljevske porodice.

Izvori bliski paru rekli su da su smatrali da su te spekulacije veoma štetne i teške za rešavanje, ali su odlučni da se fokusiraju na ono što im je važno - porodicu i princezin oporavak.

Očekuje se da će nove slike i video, koji prikazuju par koji vodi normalan život, donekle smiriti mnoge glasine koje su zahvatile ljude širom sveta.

Video je snimio u subotu u 12.43 jedan član javnosti koji je takođe bio u prodavnici na farmi, samo milju vožnje od kuće Adelejd Kotidž u Velsu.

Dotična osoba je rekla da su posetili prodavnicu da "ubiju vreme" dok su bili na putu da se sastanu sa nekim da bi kupili artikal sa Fejsbuka kada su prepoznali Vilijama i Kejt i bili iznenađeni koliko su "srećno" izgledali.

Ponovo su uočili par na parkingu i odlučili da snime video koji će podeliti sa svojom oduševljenom porodicom.

"Kada sam ušao unutra, pogledao sam okolo i primetio ih. Svi su izgledali srećni", rekla je osoba koja želi da ostane anonimna.

"Da budem iskren, ne pratim ovu vrstu vesti, ali sam video video podelio sa svojom porodicom - oni su rekli 'o, ona je živa!'"

Princ i princeza blii su opušteno obučeni, svako je u levoj ruci nosio belu torbu za kupovinu.

Kejt je nosila crne helanke, uvučene u čarape i patike, sa gornjim delom na rajsferšlus i raspuštenom kosom.

Vilijam je nosio plave farmerke, patike i jaknu sa bejzbol sa kapom navučenom nisko preko čela.

Dok su razgovarali, par - koji će u aprilu proslaviti 13 godina braka - nije mogao izgledati srećnije.

A činjenica da se čini da princeza hoda sa takvom lakoćom govori da se ona itekako oporavlja.

Kensingtonska palata je 17. januara objavila da je Kejt prethodnog dana primljena u Londonsku kliniku u Merilebonu u centralnom Londonu zbog "planirane abdominalne operacije".

Rečeno je da je operacija bila uspešna, ali da će rezultirati dvonedeljnim boravkom u bolnici pre perioda dugog oporavka kod kuće.

Njen portparol je dodao da je, na osnovu trenutnih medicinskih saveta, malo verovatno da će se vratiti javnim dužnostima do posle Uskrsa.

Taj savet se nije promenio.

Portparol je izjavio da je princezina lična želja da svoje medicinske podatke zadrži privatno i rekao je da će to obezbediti ažuriranje samo ako bude "značajnih novih informacija koje treba podeliti".

Međutim, njihova jasna izjava nije sprečila društvene medije i inostrane publikacije, veb stranice i televiziju da spekulišu o tome gde se princeza nalazi i šta joj se moglo dogoditi. Haštag #whereiskate je bio u trendu.

Čak se i sajt BBC-a pozabavio ovim pitanjem, ističući neobične spekulacije pod naslovom: "Kraljevska dilema dok raste radoznalost javnosti za Kejtino zdravlje."

Neki od njih su bili farsični, uključujući često ponavljane glasine da se oporavlja od "brazilskog podizanja zadnjice" ili da se krije nakon loše frizure.

Druge tvrdnje, međutim, bile su potpuno uvredljive – uključujući i onu koju je izneo novinar na španskoj televiziji da je ona bila u komi, a koja je stekla ogromnu međunarodnu privlačnost i zbog koje je Kensingtonska palata morala da otvoreno demantuje.

Međutim, trolovi i teoretičari zavere su nastavili da koriste njeno odsustvo i bezakonje društvenih medija da šire duboko zlokobne i veoma klevetničke tvrdnje do danas.

Portparol je nedavno ponovio njihov prethodni savet da neće davati "komentar" o princezinom zdravlju.

"Iz naše perspektive, bili smo vrlo jasni iz naše izjave na početku ovog januara u januaru da princeza od Velsa planira da bude van javne akcije do posle Uskrsa i da se to nije promenilo", rekli su.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA