Vreme čitanja: oko 1 min.

Marija podvodila sedam maloletnica, ugovarala im klijente i uzimala pare: Razotkriven lanac prostitucije

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Muškarci koji su uhapšeni su bili zaduženi za prevoz devojčica do klijenata koji su najčešće boravili u obližnjim hotelima u Atini i Glifadi gde su imali odnose

  • 0
Grčka Marija prostitucija Foto: Privatna arhiva

Šokantni detalji akcije Odeljenja za zaštitu maloletnika i policije u Grčkoj koja je razotkrila lanac prostitucije kojim je rukovodila 25-godišnja Marija. Ona je, pored još troje ljudi, dva muškaraca i jedne žene, uhapšena u navedenoj policijskoj akciji.

Kako prenose grčki mediji, Marija je od leta 2023. godine bila u stalnom kontaktu sa sedam devojčica kojima je organizovala seksualne susrete sa klijentima koji su za to plaćali od 200 do 400 evra, a za šta bi ona uzimala svoj deo, najčešće 100 evra.

Nekada su maloletnicama, umesto novca, klijenti plaćali u kokainu.

Muškarci koji su uhapšeni su bili zaduženi za prevoz devojčica do klijenata koji su najčešće boravili u obližnjim hotelima u Atini i Glifadi gde su imali odnose. Jedan od njih je zapravo radio kao taksista.

Devojke su duži vremenski period doživljavale užas, a ceo slučaj je policiji prijavila sestra od jedne maloletnice.

Dobro obavešteni izvori su policiji rekli da je Marija često menjala svoju adresu stanovanja, a na kraju se nalazila u Petropoliju.

Broj klijenata nije utvrđen, a istraga nadležnih organa je još uvek u toku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA