Vreme čitanja: oko 1 min.

Laura ubijena na porodičnom odmoru, deca povređena: Pucali na njih nasred ulice, muž skrhan od bola

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Incident se dogodio u Belmoplanu u Belizeu, a žena je u Centralnu Ameriku došla na odmor iz Holandije sa svoje dvoje dece, od 7 i 11 godina, i suprugom

  • 0

Laura Fiorito (43), poreklom iz Sirakuze u Italiji, ubijena je prošlog utorka na ulici u Belmoplanu u Belizeu, dok je njeno dvoje dece povređeno u pucnjavi.

Nesrećna žena je u Centralnu Ameriku došla na odmor iz Holandije sa svoje dvoje dece, od 7 i 11 godina, i suprugom Salvatorom Lopesom.

Policijskom istragom je otkriveno da su osumnjičeni za pucnjavu dvojica muškaraca, Robert Džozef (59) i njegov sin Dejvid Frincer Džozef (22).

Kako se navodi, Laura i njen muž Salvator su se pre pucnjave sreli sa sa osumnjičenim muškarcima na lokalnoj pijaci. Nakon kratkog razgovora, 59-godišnji muškarac je izvadio pištolj i zapucao.

Muškarac je prvo uperio pištolj u ženu, koja je pokušavala da pobegne, a nakon što ju je upucao, ustremio se na decu.

On je pucao prema deci koja su očajnički pokušavala da pobegnu i na svu sreću, iz nemilog incidenta su izašli kao lakše povređeni.

Postoje navodi da se je plan bio unapred osmišljen i da je Robert Džozef odmah krenuo prema porodici, rukovao se sa njima i pitao ih šta rade ovde. Zatim su uzeli sladoled, a onda je muškarac izvukao pištolj i prvo pucao na Salvatora, a kada ga je promašio, prešao je na Lauru koju je pogodio iz neposredne blizine.

Nakon toga, pucao je ka deci.

Motiv ovog napada još uvek nije poznat.

Salvator Lopez se od svoje žene oprostio u dirljivoj objavi na društvenoj mreži Fejsbuk.

"Ona će zauvek živeti u našim srcima. Bila je najbolje što čovek može da poželi i najbolja majka na svetu. Donela je sreću i radost mnogima. Ne postoje suze koje mogu da obrišu bol koji osećamo. U braku smo više od 20 godina i ostalo je mnogo lepih uspomena, kao i dvoje dece. Nedostaješ nam mnogo, ne možemo da te zagrlimo, to je veliki bol", navodi se u objavi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA