Vreme čitanja: oko 1 min.

Dao svoj život za trudnu majku: Dečaka (11) izboli nasmrt, spasao nerođenog brata

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policija je o incidentu obaveštena oko 8 časova ujutru, a na licu mesta su zatekli telo 11-godišnjeg Džejdena Perkinsa i 33-godišnju ženu sa više uboda nožem

  • 0
Crosetti Brand -  Jayden Foto: Cheddar Up

Kroseti Brend (37) optužen je da je nasmrt izbo 11-godišnjeg dečaka i povredio trudnu bivšu devojku u kući u Edžvoteru u Čikagu.

On je svoju bivšu devojku povredio samo dan nakon što je izašao iz zatvora, tačnije 12. marta, a tamo se nalazio jer je prekršio uslovnu slobodu.

Policija je o incidentu obaveštena oko 8 časova ujutru, a na licu mesta su zatekli telo 11-godišnjeg Džejdena Perkinsa i 33-godišnju ženu sa više uboda nožem.

Ekipa Hitne pomoći je obe žrtve prevezla u bolnicu Svetog Franje Vaznesenja u Evanstonu gde je Džejden preminuo, a žena je bila u kritičnom stanju u osmom mesecu trudnoće.

Crosetti Brand -  Jayden Foto: Cheddar Up

Iz bolnice su rekli da je očekivano da će se žena oporaviti, dok je beba u dobrom stanju.

Napad se odigrao dok je majka vodila decu u školu i vrtić, a potvrđeno je da je napadu prisustvovao i njen 5-godišnji sin.

Osumnjičeni je, inače, u oktobru bio pušten na uslovnu slobodu, ali nakon što je prekršio pravila, vraćen je u zatvor iz kog je pušten dan pre nasilnog napada.

Crosetti Brand -  Jayden Foto: Cheddar Up

Izbodena žena ima istoriju dugu 15 godina sa osumnjičenim muškarcem, a i ranije, dok su izlazili, ona je imala probleme zbog čega je često pokušavala da ga prijavi i zaštiti se.

"Ovo nikada nije trebalo da se desi", rekao je policajac Lari Sneling na brifingu za štampu.

Inače, prema sudskim izveštajima, Kroseti je u zatvoru bio zbog teškog nasilja u porodici gde je odslužio osam i po godina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA