≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Influenserka Elena umrla dva dana nakon liposukcije

A. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Imala je i profil na OnlyFans-u kako bi sakupila novac za svoje sklonište za životinje

  • 1

Influenserka i aktivista za prava životinja Elena Lara (31) iz Meksika umrla je dva dana nakon što je navodno uradila liposukciju.

Influenserka iz Meksika je umrla od plućne tromboze, koja se naziva i plućna embolija, u kojoj krvni ugrušci putuju od nogu do pluća.

Elena je osnovala sklonište za životinje Cuacolandia, u kojem borave konji, magarci i druge životinje, prenosi Daily mail.

Kada je sklonište bilo na ivici zatvaranja, Elena se pridružila OnlyFans-u kako bi sakupila novac i održala sklonište otvorenim.

Regionalni guverner Puebla, Serhio Soloman, govorio je nakon saopštenja o njenoj smrti.

"Duboko žalim zbog smrti Elene Lare, neumornog borca za odbranu dobrobiti životinja. Spasavanje hiljada konja u uslovima zlostavljanja ostavlja svedočanstvo o njenom životu i radu", napisao je meksički guverner Pueble Serhio Salomon na Iksu.

On je obećao da će ostaviti njeno sklonište otvorenim uz pomoć ministarstva za životnu sredinu.

Elenin tim je potvrdio njenu smrt na Instagramu.

"Sa dubokim žaljenjem vas obaveštavamo o odlasku Elene Lare, predsednice i osnivača Kuakolandije, koja je, nažalost, juče, u utorak, 19. marta u 15.30 časova, umrla od plućne tromboze koja je izazvala ugrušak u plućima", kaže se u saopštenju utočišta za životinje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA