≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kejt Midlton ima rak

Vreme čitanja: oko 1 min.

U duboko emotivnoj video poruci, snimljenoj u Vindzoru u sredu, Ketrin je otkrila da je vest došla kao "veliki šok"

  • 15
Kejt Midlton bolnica Foto: Tanjug/AP

Princeza od Velsa, Kejt Midlton objavila je večeras da joj je dijagnostikovan rak u 42. godini i da je podvrgnuta "preventivnoj" hemoterapiji, prenosi Dejli mejl.

U duboko emotivnoj video poruci, snimljenoj u Vindzoru u sredu, Ketrin je otkrila da je vest došla kao 'veliki šok' i da su ona i Vilijam 'činili sve što možemo da obradimo i upravljamo ovim privatno zbog naše mlade porodice '.

Dijagnoza je došla nekoliko dana nakon što je viđena kako se smeje sa princom Vilijamom dok su napuštali svoju omiljenu farmu u blizini kuće u Vindzoru.

Govoreći sa klupe okružene narcisima i prolećnim cvetovima, rekla je: „Trebalo nam je vremena da sve objasnimo Džordžu, Šarlot i Luisu na način koji im odgovara i da ih uverimo da ću biti dobro".

’Kao što sam im rekla; Dobro sam i svakim danom postajem sve jača fokusirajući se na stvari koje će mi pomoći da izlečim; u mom umu, telu i duhu. Imati Vilijama pored mene takođe je veliki izvor utehe i utehe. Kao i ljubav, podrška i dobrota koju su pokazali mnogi od vas. To nam oboma znači mnogo.’

Ketrin Midlton je rak otkriven tek nakon što je u januaru podvrgnuta velikoj operaciji abdomena na Londonskoj klinici. Kensingtonska palata je saopštila da neće deliti detalje o tome kakvu vrstu raka princeza ima, niti u kojoj je fazi raka i zamolila je ljude da ne spekulišu.

Podrazumeva se da su kralj – koji se takođe trenutno leči od raka – i kraljica obavešteni o vestima.

(Telegraf.rs)

Video: Dolazak princa Vilijama i princeze Kejt sa decom u Vestminstersku opatiju na ceremoniju krunisanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • žalosno

    22. mart 2024 | 21:02

    Tužna vest ! Kejt je divna , dama , prava kraljica. Potrebna je deci kao i svaka majka ! Žašto bi ona ispaštala zbog tudjih grehova , glupost! Iskreno joj želim brz oporavak !

  • Snežana

    22. mart 2024 | 20:05

    Brz oporavak I sve najbolje!

  • Слађана Точиловац Шаљић

    22. mart 2024 | 20:26

    Све најбоље.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA