≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dirljiva poruka prve dama Amerike: Da li su ovo najemotivnije reči upućene Kejt Midlton

Đ. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

ako je Bakingemska palata objavila zvanično da se dalje neće oglašavati u vezi sa procesom lečenja i stadijumom kancera, javnost se nada da će se Kejt vrlo brzo oporavati

  • 1
Krunisanje kralja Čarlsa, Džil Bajden Foto: Tanjug/AP

Kejt Midlton objavila je večeras da boluje od raka i da je podvrgnuta preventivnoj hemioterapiji. Nakon brojne podrške, ali i pojedinih negativnih komentara na društvenim mrežama, oglasila se i prva dama Amerike Džil Bajden.

Nakon što je princeza od Velsa danas prekinula tromesečnu tišinu i stavila tačku na brojna nagađanja i zavereničke teorije objavivši da ima rak, čiji tip i dalje nije poznat, Džil Bajden, supruga američkog predsednika Džoa Bajdena, pružila je podšku Kejt Midlton.

"Tako si hrabra, volimo te", napisala je prva dama Amerike na društvenoj mreži X (nekadašni Tviter) podelivši video u kojem se Kejt obraća zabrinutoj javnosti emotivnom porukom o svom zdravstvenom stanju.

 

Iako je Bakingemska palata objavila zvanično da se dalje neće oglašavati u vezi sa procesom lečenja i stadijumom kancera, javnost se nada da će se Kejt vrlo brzo oporaviti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Momo

    23. mart 2024 | 05:10

    Zelim od srca da kept izdrzi sve nedace povodom kancera boguse molim za njen oporavak I izdravljenje i nadam se dace bog da cuje moju molitvu I dace daje uslisi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA