Vreme čitanja: oko 1 min.

Patrušev: Svi odgovorni za teroristički napad u Kroks siti holu biće kažnjeni

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Patrušev je rekao novinarima da je taj zločin još jedna potvrda da terorizam predstavlja veliku bezbednosnu pretnju

  • 2

Sekretar Saveta za bezbednost Rusije Nikolaj Patrušev izjavio je danas da će svi odgovorni za teroristički napad u koncertnoj dvorani "Krokus siti hol", u blizini Moskve, biti kažnjeni.

Patrušev je rekao novinarima da je taj zločin još jedna potvrda da terorizam predstavlja veliku bezbednosnu pretnju koja zahteva od svih građana, obaveštajnih službi, agencija za sprovođenje zakona i organa vlasti na svim nivoima koordinisane napore u cilju sprečavanja terorističkih aktivnosti, javila je agencija Interfaks.

Patrušev je izrazio najdublje saučešće porodicama i prijateljima poginulih u terorističkom napadu u Podmoskovlju, kao i brz oporavak povređenima.

Prema dosadašnjim podacima, u terorističkom napadu na koncertnu dvoranu "Krokus siti hol" poginule su 93 osobe, saopštio je ruski Istražni komitet.

Šef Federalne službe bezbednosti (FSB) Aleksandar Bortnikov obavestio je predsednika Rusije Vladimira Putina da su uhapšena četvorica terorista koji su izveli napad na Krokus siti Hol u Moskvi i još sedam osoba, saopštila je u danas pres služba Kremlja.

Kako se navodi, u toku je rad na identifikaciji saučesnika terorista.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbija

    23. mart 2024 | 11:28

    Kuku majko sta ce sada da im rade!!! Bolje da su se ubili odmah

  • Перагеније

    23. mart 2024 | 10:25

    Бајденовци и ЦИА неће бити кажњени...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA