Vreme čitanja: oko 1 min.

Kralj Čarls će predvoditi članove kraljevske porodice u crkvenoj službi za Uskrs

M. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kraljica Kamila će predvoditi porodicu na tradicionalnoj Royal Maundy verskoj službi na Veliki četvrtak, kako bi podelila poklone u ime svog muža

  • 0
Kralj Čarls Foto: Tanjug/AP

Kralj Čarls III planira da predvodi članove kraljevske porodice na godišnjoj crkvenoj službi za Uskrs, u javnoj demonstraciji jedinstva i podrške princezi Kejt Midlton koja je u petak saopštila da ima rak, prenosi Sandej miror, pozivajući se na izvor iz Bakingemske palate.

Čarls (75), kome je u februaru takođe dijagnostikovan kancer, planira da se pojavi u kapeli Svetog Đorđa u Vindzoru sledećeg vikenda.

Britanski kralj snimio je specijalnu uskršnju poruku nade koja će biti emitovana na Veliki četvrtak u katedrali u Vusteru, navodi britanski list.

Kraljica Kamila će predvoditi porodicu na tradicionalnoj Royal Maundy verskoj službi na Veliki četvrtak, kako bi podelila poklone u ime svog muža.

Kralj Čarls III (75) saopštio je u petak da je veoma ponosan na princezu od Velsa Kejt (42) zbog njene hrabrosti da otkrije da joj je dijagnostifikovan rak i dodao da je u najbližem kontaktu sa njom.

Kejt je prethodno u video poruci obavestila javnost da ima rak i da se podvrgla preventivnoj hemioterapiji.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA