≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kremlj otkrio da li Putin planira da poseti mesto terorističkog napada u Moskvi

A. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je dodao da Putin danas nastavlja sa radom u Kremlju i nastavlja da dobija informacije iz svih službi o terorističkom napadu

  • 2
Vladimir Putin Teroristički napad Moskva Rusija dan žalosti Foto: Tanjug/AP

Ruski predsednik Vladimir Putin još uvek nema plan da poseti mesto tragedije u Moskvi, Krokus siti hol, u kojem je došlo do terorističkog napada u petak uveče, potvrdio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

"U ovom trenutku ne postoje takvi planovi", rekao je Peskov, odgovarajući na pitanja novinara.

On je dodao da Putin danas nastavlja sa radom u Kremlju i nastavlja da dobija informacije iz svih službi o terorističkom napadu.

Peskov je istakao da nema kontakata sa zapadnim zemljama u vezi sa istragom o terorističkom napadu u Krokusu.

On je dodao da će Putin danas održati sastanak na kojem će razgovarati o merama preduzetim nakon terorističkog napada u Krokus siti holu.

"Danas popodne, predveče, predsednik namerava da održi sastanak na kojem će razgovarati o merama preduzetim nakon terorističkog napada. Sastanku će prisustvovati šefovi bezbednosnog bloka, socijalnog bloka i lideri dva regiona – Moskve i Moskovske oblasti", rekao je on.

Nijedan grad ili država na svetu ne može biti potpuno imun od pretnje terorizma, rekao je Peskov.

"Sada na Internetu ima mnogo emotivnih, histeričnih i provokativnih stvari. Jasno je da ova monstruozna tragedija izaziva mnogo emocija, ali, nažalost, naš svet pokazuje da nijedan grad, nijedna država ne može biti potpuno imuna od pretnje terorizma", rekao je Peskov

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaca gr.

    25. mart 2024 | 10:48

    Pa dobro...Neki od dvojnika ce se vec tu naci...Kakav levi Putin...Nije pao s marsa da ode tamo...Pa tolika budala nisam!!!

  • @@@

    25. mart 2024 | 14:04

    da je Rusija pravna drzava kao sto nije i Putin i drzavna vrshuska bi odgovarali za nesprecavanje teroristicke akcije. i KGB-FSB i vrhuska su imali informacije, i mogli su ih imati, da se sprema teroristicka akcija. na to su ih upozorili Amerikanci, kao i svoje gradjane. o tame upozorenju su pisali i JAVNI MEDIJI.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA