Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznato šta je sa bebom Mijom, čiju su majku i baku ubili otmičari: Traga se za njenim ocem

A. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Beba je pronađena nepovređena kod bračnog para iz Nemačke, koji je osumnjičen da je ubio njenu majku i baku kako bi se dokopao deteta

  • 0
Otmica bebe, Maryna Stetsenko Marina Foto: Polizeipräsidium Mannheim, Privatna arhiva

Bračni par iz Nemačke osumnjičen je da je ubio majku i baku male Mije, nakon čega su nju oteli, a policija sada očajnički traga za ocem šestonedeljne bebe.

Mija je nestala sa majkom Margaritom i bakom Marinom, poreklom iz Ukrajine, početkom marta 2024. godine. Njih tri su poslednji put viđene u kafiću sa Inom O. navodno poznanicom porodice.

Telo mlade majke pronađeno je 7. marta na obali Rajne u Hokenhajmu. Mala Mija je nakon toga pronađena nepovređena kod otmičara, Ine i njenog supruga Marka, koji su nakon toga uhapšeni zbog sumnje na ubistvo.

Otmica bebe,  Margarita R. Foto: Privatna arhiva

Marina se i dalje vodila kao nestala. Policija ju je tražila uz fotografije. Procenom podataka o mobilnom telefonu osumnjičenih, ribarsko jezero u blizini Bad Šenborna na kraju je dospelo u fokus odreda za ubistva. Tamo su istražitelji pronašli telo bake i tragove guma sa automobila osumnjičenog, prenosi Bild.

Prema policiji, Marina je pretučena na smrt. Uprkos svim dokazima koji ukazuju da su Ina i Marko počinili dvostruko ubistvo, oni se i dalje brane ćutanjem.

Otmica bebe,  Maryna Stetsenko Marina Foto: Polizeipräsidium Mannheim

Prema rečima vlasti, beba Mija se dobro oseća i živi sa hraniteljskom porodicom. Policija još uvek ne zna ko je njen otac i pretpostavljaju da muškarac nije u Nemačkoj.


Margarita i njena majka Marina poreklom su iz Ukrajine. One su u Nemačku došle iz Slovačke pre samo nekoliko meseci.

Margarita je u to vreme bila trudna.

Policija nastavlja sa istragom dvostrukog ubistva i traga za ocem male Mije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA