Vreme čitanja: oko 1 min.

Žena totalno podivljala: Tukla radnike brze hrane i četvoricu policajaca, jednog je čak i ujela

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona je prišla radnici brze hrane u Rugbiju 21. marta i nazvala je "lepom" pa pokušala da je zagrli. Tridesetdvogodišnjakinja joj je potom ukrala kapu, a kada ju je zamolila da je ostavi na miru, ona je radnicu gurnula na zid

  • 1

Džoana Dejvis iz Velike Britanije napala je radnike brze hrane i četiri policijska službenika, uključujući jednog kojeg je ugrizla, tokom serije nasumičnih napada u restoranu, osuđena je na zatvorsku kaznu.

Ona je prišla radnici brze hrane u Rugbiju 21. marta i nazvala je "lepom" pa pokušala da je zagrli. Tridesetdvogodišnjakinja joj je potom ukrala kapu, a kada ju je zamolila da je ostavi na miru, ona je radnicu gurnula na zid.

Policija je o napadu obaveštena te večeri u 20:30 sati.

"Dejvis je nasumično odlučila da uhvati mladu radnicu restorana i pritisne je uz prozor pre nego što je udarila drugog zaposlenog u lice," rekla je Šeli Moris iz policije.

Dejvis i grupa sa kojom je bila zatim su zamoljeni da napuste restoran i ona je odvedena iz objekta od strane jednog od svojih prijatelja.

Policajci su je kasnije pronašli u drugom restoranu brze hrane preko puta ulice, gde je odmah postala agresivna.

"Kao da to nije bilo dovoljno, ona je u drugom restoranu napala četiri policijska službenika i razbila krov našeg kombija glavom," dodala je Moris.

Tokom hapšenja, Dejvis je pružala otpor i pretila da će pljuvati po službenicima. Zatim je pokušala da počupa i uhvati jednog službenika pre nego što je drugi intervenisao da mu pomogne.

Drugog službenika je udarila, ogrebala i šutnula pre nego što ga je pljunula u lice.

Odmah nakon toga je ujela drugog policajca, tokom hapšenja i vožnje do stanice udarala je glavom o krov kombija što je oštetilo pleksiglasnu oblogu oko svetla.

To je navelo policiju da skrene do bolnice, a dok su bili u čekaonici za urgentnu pomoć, Dejvis se opet sukobila sa njima i šutnula četvrtog u butinu.

Na sudu je osuđena na 32 nedelje zatvora i naređeno joj je da plati 200 funti odštete.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA