Vreme čitanja: oko 2 min.

Ljiljine i Sebastijanove slike na sudu, ima i eksplicitnih? Muž ih posle nestanka podelio sa prijateljima

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sebastijan je izjavio u Tužilaštvu godinu dana nakon Ljiljinog nestanka da je fotografije poslao paru jer "ima insuficijenciju srca i da se plaši smrti, a ceo život mu je bio u tih pet hardova"

  • 0
Ljiljana Rešinović Foto: Facebook/Liliana Resinovich

Istraga smrti Ljiljane Resinovič se nastavlja, a sada je fokus na sadržaju koje je njen suprug Sebastijan Visintin isporučio prijateljima samo nekoliko dana nakon ženinog nestanka. Prilikom dalje pretrage sadržaja, pronađene su i eksplicitne fotografije.

Njen muž je hard diskove sa ličnim fotografijama zajedno sa kamerom poklonio prijateljima sa kojima su se on i njegova pokojna supruga družili, Đuzepeu i Lauri, jer se "plašio smrti".

Sebastijan je izjavio u Tužilaštvu godinu dana nakon Ljiljinog nestanka da je fotografije poslao paru jer "ima insuficijenciju srca i da se plaši smrti, a ceo život mu je bio u tih pet hardova".

Navodno je prijateljici Lauri nudio i 20.000 evra, ali je to ona odbila, a Sebastijan nikada nije potvrdio ove navode.

"Pitala sam Sebastijana zašto je prodavao Ljiljine stvari, ali ni on sam nije znao da mi kaže. Onda sam ga pitala šta se desilo, on je rekao da je izvršila samoubistvo", rekla je Laura.

Međutim, kada je video kako je Laura odreagovala na njegov odgovor, pokajao se i promenio teoriju da Ljiljana to nikada ne bi uradila.

Tužilaštvo u Trstu je 17. februara 2022. godine nabavilo pet hard diskova i analiziralo njihov sadržaj koji je kasnije utvrđen kao nerelevantan za potrebe istrage. Nakon toga je istražni sudija naložio da se materijal opet analizira.

Podsetimo, Ljilja je nestala 14. decembra 2021. godine u Trstu, a njeno beživotno telo pronađeno je 5. januara 2023. godine u parku San Đovani. Jedno od svedočenja u slučaju nestale Ljiljane Resinović dosta govori o njenom odnosu sa mužem Sebastijanom Visitinom, a njihov brak očigledno nije bio na "stabilnim nogama".

Takođe, ubrzo su se pojavili navodi da je Ljilja neposredno pre smrti bila u intimnoj vezi sa dugogodišnjim prijateljem sa kojim je i davne 1990. godine imala aferu i navodno ostala trudna zbog čega je morala da abortira. U sve ovo je bio upućen Sebastijan koji ju je navodno lično tada vodio kod lekara koji joj je izvršio intervenciju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA