≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kralj Čarls će doći sam na uskršnju službu: Kejt ni cela porodica neće biti tu s njim

S. Ž.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Princeza od Velsa Kejt Midlton, koja je nedavno otpočela hemioterapiju zbog raka, neće prisustvovati službi, kao ni princ Vilijam i njihovo troje dece Džordž, Šarlot i Luj

  • 1
Kralj Čarls Foto: Tanjug/AP

Britanski kralj Čarls Treći prisustvovaće danas uskršnjoj službi u kapeli Svetog Đorđa u zamku Vindzor, što će biti njegovo najvažnije pojavljivanje od kad mu je u februaru dijagnostifikovan rak.

Službi u zamku Vindzor, gde će Čarls biti sa kraljicom Kamilom, tradicionalno prisustvuje cela kraljevska porodica, ali ove godine to neće biti slučaj, prenosi Skaj njuz.

Princeza od Velsa Kejt Midlton, koja je nedavno otpočela hemioterapiju zbog raka, neće prisustvovati službi, kao ni princ Vilijam i njihovo troje dece Džordž, Šarlot i Luj.

Vilijamov mlađi brat Hari i njegova porodica, koji žive u Kaliforniji, takođe neće biti na službi, dok će ćerke princa Endrua, vojvoda Edvard i vojvotkinja Sofi od Edinburga prisustvovati.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA