Vreme čitanja: oko 2 min.

Mladić (19) ubio beskućnika, majka pronašla u ormanu odsečenu glavu i ruke: "Znao sam da nikom neće biti žao"

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 2 min.

U izuzetno jezivom zločinu Kohi je obezglavio, raskomadao i unakazio telo muškarca a onda je neke delove doneo kući, gde ih je njegova majka pronašla.

  • 3
Warren Barnes Foto: Privatna arhiva

Brajan Kohi (21) iz Kolorada, ubio je 69-godišnjeg beskućnika Vorena Barnsa 2021. godine i njegovo telo raskomadao.

U izuzetno jezivom zločinu Kohi je obezglavio, raskomadao i unakazio telo muškarca, a onda je neke delove doneo kući, gde ih je njegova majka pronašla.

Pored glave žrtve, majka Teri je pronašla i ruke ubijenog beskućnika u raspadnutom stanju u plastičnoj kesi koja je bila skrivena u Brajanovoj garderobi.

Brajan je pokušao da se opravda i objasni majci da je ostatke tela planirao da baci u reku Kolorado. Takođe, prilikom policijskog ispitivanja bio je izuzetno hladan i staložen, i na kraju je sve priznao.

Warren Barnes Foto: Mesa County

"Vaši roditelji su zabrinuti zbog nekih stvari koje su možda našli u vašoj sobi? Šta bi to bilo?", bilo je policijsko pitanje.

"Da, verujem da jeste, ljudska glava i ruke. Ubio sam ga nožem. Uvek sam se pitao kako bi izgledalo ubistvo", rekao je Brajan.

Kasnije se Teri bolno sećala trenutka kada je otkrila Barnsovu odsečenu glavu u ormanu svog sina.

"Bila sam u njegovoj sobi i čistila, spremala neke stvari, a on ima gumeni kontejner u svom ormanu i tako sam nekako počela da kopam po njemu. Video sam plastičnu kesu, podigla sam je, bila je teška i videla sam da su je crvi prekrili", rekla je majka.

"Odnela sam je u lavabo i shvatila da su to ustvari dve kese. Jednu sam skinula, a drugu ne. Odmah sam zvala njegovog oca da dođe'', objasnila je.

Brajanovi roditelji su zatim pozvali Hitnu pomoć da prijave jezivo otkriće, čak su priznali dispečeru da je njihov sin bio veoma zainteresovan za termine kao što su "smrt i smrtnost".

Mladić je priznao da je ubio Barnsa kuhinjskim nožem i rekao da je planirao ubistvo.

Dodao je da je tražio da ubije beskućnika ili prostitutku pod pretpostavkom da nikome neće nedostajati.

"Bila je noć, 27. februar, bio je pun mesec i mislio sam da mogu da probam da ubijem nekoga. Vozio sam se okolo i video sam silueto i pomislio sam kako je zanimljivo. Video sam beskućnika, zgrabio svoj nož, stavio sam tri sloja rukavica jer plastične rukavice mogu da puknu pošto su tako tanke, i prerezao sam mu vrat. Prvo je bio u panici, govorio je: 'Šta radiš? Zašto ovo radiš?', a ja sam nastavio da ga bockam po vratu", opisao je Brajan zločin do detalja.

Istražiteljima je rekao da je "režao" i "ispuštao životinjske zvuke" dok je ubadao Barnsa.

Dok je pričao o tome kako je raskomadao čoveka, nasmejao se.

Brajan je prošle godine osuđen na doživotnu robiju bez uslovnog otpusta, a proglašen je krivim za prvostepeno ubistvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Овај..

    2. april 2024 | 19:31

    ..личи на мог омиљеног глумца..(П.Б.)

  • Hm

    2. april 2024 | 19:00

    Da smrša pa isti Janik Siner.

  • Ружно и тужно

    4. april 2024 | 00:13

    Има доста безвезних коментара по сајтовима али ово су Два најглупља коментара која сам прочитао до сада. / А иначе било би добро прочитати неку књигу у којој убице износе своје разлоге али изгледа да ову тему нико не обрадђује са стручне стране!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA