Vreme čitanja: oko 1 min.

Četiri devojčice napale obezbeđenje na železničkoj stanici: Udarale ga, gurale i tukle, policija ih uhapsila

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na video-snimku, koji je zabeležio posmatrač na stanici Barnham, vidi se kako jedna devojka šamara obezbeđenje na peronu

  • 3
Engleska policija London pucnjava Foto: Tanjug/AP

Četiri tinejdžerke uhapšene su nakon haotičnih scena na železničkoj stanici u Velikoj Britaniji zbog tuče u kojoj su učestvovali radnici obezbeđenja na železničkoj stanici, kao i prolaznici.

Maloletne devojčice, uzrasta od 13, 14, 15 i 16 godina, uhapšene su zbog sumnje da su učestvovale u tuči i optužene za napad na radnike kao i posedovanje kanabisa.

Na video-snimku, koji je zabeležio posmatrač na stanici Barnham, vidi se kako jedna devojka šamara obezbeđenje na peronu, dok se druga valja na podu usled tuče sa drugim radnikom.

Neke od uhapšenih devojaka zadržane su u pritvoru, dok su ostale puštene na slobodu uz određene uslove.

"Radili smo mnogo sa zajednicom i partnerima u Barnhamu kako bismo se uhvatili u koštac sa nedavnim nasilničkim dešavanjima i ponašanjem. Nažalost, tokom uskršnjeg vikenda, videli smo grupe ljudi kako putuju u selo iz drugih krajeva Saseksa i to je rezultiralo neprihvatljivim incidentima na železničkoj stanici u subotu uveče", saopšteno je iz policije.

Radili smo sa našim kolegama u britanskoj saobraćajnoj policiji kako bismo odgovorili i istražili ove incidente.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA