≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Državljanin Srbije "ferarijem" udario u zaštitnu ogradu, vozilo se prepolovilo i zapalilo: Poginuo sa devojkom

A. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ferari sa švajcarskim tablicama, u kojem su bili državljanin Srbije i za sada nepoznata devojka, zakucao se u nedelju u zaštitnu ogradu na putu u Pijemontu

  • 9
Saobraćajna nesreća Italija ferari srbin Foto: Foto: Vigili del Fuoco

Muškarac (41), za kog mediji pišu da je državljanin Srbije, i devojka koja još uvek nije identifikovana, poginuli su kada su se ferarijem zakucali u zaštinu ogradu u Italiji. Vozilo se nakon sudara prepolovilo i buknulo u plamen.

Kako javljaju italijanski mediji, ferari sa švajcarskim tablicama, u kojem su bili Srbin i za sada nepoznata devojka, zakucao se u nedelju u zaštitnu ogradu na putu u Pijemontu.

Do nesreće je došlo ubrzo nakon što je ferari izašao iz tunela, a silina udara mora da je bila ogromna.

Ferari je nakon udesa bukvalno prepolovljen i uništen u plamenu. Pored puta se vide komadi lima i gume koje su ispale sa automobila.

Vatrogasna jedinica i ostali spasioci su odmah izašli na mesto nesreće.

Prema pisanju italijanskih medija, putnici u sportskom automobilu nisu na vreme izašli napolje. Poginuli su u plamenu, a u toku je identifikacija ugljenisanih tela.

Dok italijanski mediji pišu da je vozač državljanin Srbije sa prebivalištem u Švajcarskoj, za sada nije poznat identitet devojke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laki CH

    2. april 2024 | 12:09

    Albanac iz preseva.

  • Mladen

    2. april 2024 | 13:34

    Bolje da je malo pameti "kupio" umesto Ferarija.

  • Đurađ

    2. april 2024 | 12:35

    Znači odmah srpski državljan .Ako je možda stvarno Albanac iz Preševa .Taman posla da naljute Švajcarce, Čaku i Šaćirija .Ovakve scene imate na zapadu često .Siđe sa Magarca i sedne u auto od 400-500 KS i sa samo 1500 kg .Zalepe se kao mušice po mostovima, tunelima a najčešće drveče pored puta .Strašno !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA