≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Austrijska policija i dalje "tapka u mraku" u potrazi za malom Dankom: I druge zemlje se uključile u potragu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iz policije su za Telegraf.rs rekli da je istraga i dalje u toku

  • 1
Beč potraga za Dankom Danka ilić Foto: Telegraf.rs, Pivatna arhiva

Austrijska policija i dalje intenzivno traga za Dankom Ilić, dvogodišnjom devojčicom iz Srbije koja je 26. marta nestala na području Bora u Banjskom Polju.

Kako su iz policije danas saopštili za Telegraf.rs, istraga o maloj Danki, kao i snimku koji je nastao na tramvajskoj stanici u Beču je i dalje u toku.

"Tačne okolnosti kao i to da li je nestala devojčica zaista na tom snimku i dalje su predmet istrage", naveli su iz policije i dodali da u ovom trenutku nema novih informacija.

Podsetimo, pre nekoliko dana je jedan državljanin Srbije koji živi i radi u Beču, na jednoj tramvajskoj stanici snimio dete koje podseća na nestalu Danku. Devojčica je bila u pratnji dve žene za koje se sumnja da su rumunske državljanke.

Nakon toga je izdata žuta Interpolova poternica za Dankom, a u traganje za devojčicom uključile su se brojne države Evrope.

Naša novinarska ekipa je već nekoliko dana u Beču, gde smo razgovarali sa brojnim Srbima, koji iz časa u čas prate sve informacije o maloj Danki i drže oči otvorene, ne bi li dete možda negde ugledali.

Video: Srbi u Beču već danima pričaju o nestanku male Danke: Tražimo je 24 sata

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milja

    3. april 2024 | 14:00

    Mislim da to jeste Danka. Jer je taj snimak sigurno obisao celu Austriju a mozda i sire. Javile bi se te zene da demantuju do sada. Daj Boze samo da je ziva i zdrava.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA