Vreme čitanja: oko 2 min.

Devojci nakon silovanja sedmorice, majka i sin pretili zbog nepostojeće prijave: Opet doživela maltretiranje

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nakon silovanja u julu 2023. godine, devojčica se vratila redovnom životu tek posle nekoliko meseci

  • 0
Palermo grupno silovanja Foto: Nadzorne kamere

Mlada žena, koju su silovala sedmorica momaka u julu 2023. godine, nikada nije podnela prijavu zbog nasilja koje je prethodilo grupnom činu. Verujući da ga je prijavila, prvi napadač, zajedno sa njegovom majkom, prišao joj je na ulici u Palermu i pretio da povuče prijavu koja ne postoji, prenosi njena adovokatica Karla Garofalo.

Napad koji je 19-godišnjakinja doživela pre nego što su je silovala sedmorica dečaka u Palermu nije ni bio prijavljen policiji, međutim, to nije sprečilo majku i njenog sina da je presretnu na ulici dok je šetala sa momkom.

Oni su joj pretili pištoljem, a onda je pozvali da krene u njihovom smeru, dok je momak za to vreme slučaj prijavio policiji.

"Za ovu strašnu priču koja se dogodila saznala sam direktno od nje, telefonirala mi je dok se to dešavalo, onda su joj oduzeli mobilni. Bila je sa dečkom i pila pivo. Onda ju je prepoznao mladić i pozvao svoju majku gde su se zajedno vratili i zapretili joj da povuče prijavu", rekla je advokatica.

Mladi napadač, koji joj je ovog puta pratio sa majkom, uznemiravao je devojku između maja i juna 2023. godine, otprilike mesec dana pre seksualnog nasilja koje su počinila sedmorica mladih momaka koji se trenutno nalaze u zatvoru.

Ime momka se pojavilo tokom svedočenja 20-godišnjakinje kada je otkrila da je izbegla pokušaj silovanja neposredno pre pravog napada u julu prošle godine. Ona je tom prilikom iskoristila biber sprej i pobegla, a slučaj je dospeo kod istražitelja.

Majka momka osumnjičenog za pokušaj silovanja pomogla je sinu da napadnu devojku kako bi je ucenili da povuče optužbe.

Nakon silovanja u julu 2023. godine, devojčica se vratila redovnom životu tek posle nekoliko meseci.

"Posle nekoliko meseci vratila se u Palermo i pokušala da nastavi miran život. Sada se, međutim, desila ova nova stvar, koja je takođe pogrešno shvaćena. Dečak nije bio jedan od sedmorice momaka koji su je silovali, oni su u zatvoru", rekla je Karla.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA