≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pijani mladić (20) skočio sa 18. sprata kruzera, porodica u šoku gledala: Ove poslednje reči uputio je ocu

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Posmatrači su rekli da je to bila impulsivna odluka

  • 2
Liberty of the Seas Foto: Carl Juste / Zuma Press / Profimedia

Muškarac (20) skočio je sa 18-spratnog broda za krstarenje Rojal Karibian, koji se u tom trenutku nalazio negde između Kube i Bahama, naočigled svoje porodice koja je bila užasnuta ovim činom.

Liberti of the Seas je putovao između Kube i ostrva Grand Inagua na Bahamima, a šokantni incident dogodio se oko 5 ujutru. Navodi se da je mladi muškarac bio pod uticajem alkohola te da se zbog toga odvažio da uradi ovako nešto.

Posmatrači su rekli da je to bila impulsivna odluka.

Putnik Brajan Sims rekao je za jedan američki portal da se družio sa muškarcem koji je tu noć bio "poprilično pijan" i da su oko 4 ujutru sreli njegovog oca na putu do liftova. Ocu nije bilo milo što vidi sina u "takvom izdanju" što mu je i odmah rekao.

"Njegov tata se nervirao zbog toga što je pijan, pretpostavljam", rekao je Brajan i dodao da je muškarac ocu rekao kako će sve da "popravi" pre nego što je skočio.

"Sada ću sve da popravim", rekao je muškarac ocu pre nego što se odlučio na samoubilački potez.

Putnici su na društvenim mrežama javili da je brod prestao da se kreće nakon što je muškarac skočio, a da je obalska straža odmah krenula u potragu.

"Posada broda je odmah pokrenula potragu i spasavanje zajedno sa američkom obalskom stražom, koja je preuzela potragu. Naš tim za negu pruža podršku i pomoć porodici gostiju tokom ovog teškog vremena. Zbog privatnosti gosta i njegove porodice, ne možemo da odajemo detalje", rečeno je sa broda.

Vest o očiglednom pokušaju samoubistva brzo se proširila među gostima i mnogi od njih su pokušali da pomognu na bilo koji način.

"Rano jutro je definitivno bilo mračno jer je toliko ljudi izašlo iz svojih kabina da gleda u more, nadajući se da će moći da pomognu u pronalaženju osobe", rekla je Ejmi Felps Faus, putnica na brodu.

Retki su incidenti na brodovima na krstarenju. Ali, ukoliko se dese, bilo da su slučajni ili namerni, često su smrtonosni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    5. april 2024 | 16:21

    Крузери и јесу за пијанчење, блуд, разврат ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA