Vreme čitanja: oko 1 min.

Marjan pronađen mrtav sa bivšom suprugom: Ubio majku 6 dece, pa izvršio samoubistvo?

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Oni su bili bivši partneri, a forenzička obdukcija će biti obavljena sledeće nedelje kako bi se utvrdili uzroci smrti", rekao je portparol policije Zapadnog Midlenda

  • 0

Vikala Georgije (49) pronađena je mrtva u porodičnoj kući u Konvertiju, u Velikoj Britaniji, zajedno sa svojim bivšem mužem Marjanom (52), a prema prvim indikacijama policija sumnja da je muškarac počinio ubistvo, zatim i samoubistvo.

Majka šestoro dece pronađena je mrtva u mirnoj stambenoj četvrti, a policija veruje se da je Vikalu smrtno izbo nožem njen bivši muž.

Ona je pronađena u teškom stanju u svom stanu u 5.30 časova ujutru prošlog petka i hitno je prebačena u bolnicu gde je preminula. Muškarac je na mestu proglašen mrtav.

"Oni su bili bivši partneri, a forenzička obdukcija će biti obavljena sledeće nedelje kako bi se utvrdili uzroci smrti. Nastavljamo da istražujemo šta se tačno dogodilo, ali u ovoj fazi čvrsto verujemo da je Marjan povredio Vikalu, a zatim i sebe. Želimo da izrazimo i pružimo podršku članovima porodice tokom ovog teškog vremena. U ovoj fazi ne tražimo nikog drugog u vezi sa ovim incidentom", rekao je portparol policije Zapadnog Midlenda.

Na lice mesta je po prijavi u rekordno brzom roku stiglo šest spasilačkih ekipa, uključujući tri vozila hitne pomoći.

"Čovek, koji je bio u kritičnom stanju, odmah je dobio adekvatnu prvu pomoć od policijskih kolega pre nego što je Hitna pomoć preuzela i pokušala da ga oživi. Nažalost, nije bilo spasa i potvrđeno je da je mrtav na licu mesta", rekao je portparol službe hitne pomoći Vest Midlands.

"Pacijentkinja, koja je pretrpela ozbiljne povrede, odmah je prevezena u bolnicu", dodao je.

Sledeće nedelje biće obavljena obdukcija kako bi se utvrdili uzroci smrti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA