≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trudnicu pretukla trojica muškaraca: Bebu rodila hitnim carskim rezom, u teškom je stanju

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Beba rođena carskim rezom je dobro, ali će majka, kada joj se stanje stabilizuje, morati da ima i operaciju lica jer su joj napadači polomili vilicu

  • 2
trudnica, beba, mama Foto: Unsplash

Trudnicu u osmom mesecu trudnoće prebila su trojica muškaraca u metrou u Rimu zbog čega je morala da rodi bebu hitnim carskim rezom, a majka se trenutno nalazi u teškom stanju.

Beba rođena carskim rezom je dobro, ali će majka, kada joj se stanje stabilizuje, morati da ima i operaciju lica jer su joj napadači polomili vilicu.

U pitanju je majka (40) dvanaestoro dece koja je odbila da prosi i krade.

"Jedino sam mislila na sina u stomaku. Morala sam da ga zaštitim i držala sam zato ruke na stomaku. Zato su me tako izudarali po licu, to je bilo jedino mesto gde su mogli da me povrede. Sakrila sam se ispod sedišta u jednom trenutku, a oni su kad su se vrata metroa otvorila, pobegli", rekla je nesrećna žena.

Kako je izjavila, grupa nasilnika ju je pretukla jer više nije želela da krade.

"Moraš da zaradiš više", rekli su joj nasilnici dok su je tukli.

Sa muškarcima su bile i dve žene koje su snimale celu scenu i okačile na društvene mreže, a kako kaže, pobegle su isto kada i nasilnici.

"Poslali su ih da me ubiju jer nisam želela više da kradem. Napali su me i rukama su imali mesingane boksere. Udarali su me i flašama", dodala je.

Otvorena je istraga i u narednom periodu će se utvrditi tačan tog događaja.

Postoji maksimalna pripravnost svih organa reda i zdravstva kako bi zaštitili ženu i bebu od mogućih novih napada.

Kako prenose italijanski mediji, u pitanju su tri muškarca koja borave u romskom kampu Kastel Romano.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iki

    8. april 2024 | 17:49

    Italija je prsla skorz na skorz svuda su prosijaci dzeparosi razni manijaci Milano je haos uvece ne smete sami da se setate po stanici Policija ne radi nista ukinuta su im sva prava,mnogo slucajeva gde su migranti i romi usli ljudima u stanove uselili se obijanjem i sada vlasnici ne mogu da ih izbace uzas je italija…A Jug tek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA