Vreme čitanja: oko 1 min.

Dečak (9) poginuo na porodičnoj farmi, majka i otac otkrili trenutak nesreće: Brat i sestra gledali užas

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Čuli smo paniku u dečjim glasovima. Pitali su nas šta da rade. Bukvalno sam bila spremna da skočim ispred kamiona sa bebom na grudima", rekla je majka Luiz

  • 0

Tomosa Bunforda (9) iz Velike Britanije pregazio je kamion na porodičnoj farmi dok je išao da nahrani krave sa tatom, mamom, bratom i sestrom. Tragedija se dogodila u septembru 2021. godine, a roditelji ubijenog dečaka otkrili su kako je izgledao taj užasan trenutak.

Kako prenose mediji, porodica je putovala u kamionetu koji je vukao rezevoar za vodu. Vozilo je počelo da klizi nizbrdo prema litici, a Tomos, njegov stariji brat i mlađa sestra pokušali su da pobegnu, ali je cisterna odgurnula dečaka i nanela mu povrede opasne po život.

Kasnije je zaključeno da je mališan preminuo od tupe povrede grudnog koša i stomaka.

"Čuli smo paniku u dečjim glasovima. Pitali su nas šta da rade. Išla sam bukvalno ispred kamiona sa bebom na grudima", rekla je majka Luiz.

Tada je videla rezervoar za vodu kako joj prilazi, ali je verovala da će biti smrskana ona, a ne njen sin.

Hrabra mama uspela je da baci bebu svom najstarijem sinu pre nego što je došlo do incidenta u kom je Tomos smrtno povređen.

Luiz je rekla da je njen sin ležao "sklupčan" na zemlji dok je njegov tata mahnito jurio da pokuša da ga oživi. Zatim je potrčala po pomoć u najbližem selu.

Nažalost, Tomos je proglašen mrtvim oko dva sata kasnije.

Na osnovu uviđaja je zaključeno da je vozilo bilo u pogonu na četiri točka u niskoj brzini i da nije bilo nikakvih kvarova već samo da su gume različitog pritiska.

Takođe, zaključili su da prikolica sa rezervoarom za vodu nije imala kočnicu.

Pomoćnik mrtvozornika Gevin Noks ocenio je da je Tomosova smrt "slučajnost" i da se dogodila tokom "normalnog rutinskog zadatka" koji je dečak ranije obavljao sa svojom porodicom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA