Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovo je žena čije je raskomadano telo pronađeno na njivi: Sestri rekla jedno pre nego što je nestala

I. N.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Rumunska policija istražuje sa kim je ubijena žena poslednje bila u kontaktu

  • 3
Rumunija Bukurešt autoput devojka žena smrt Foto: Društvene mreže

Identitet žene, čije raskomadano telo je pre nekoliko dana pronađeno u regionu Dambovice kraj auto-puta na njivi, potvrđen je putem DNK analize. U pitanju je 38-godišnja žena iz Bukurešta, koja je nestala pre oko mesec dana.

Njeno telo pronađeno je na njivi kraj auto-puta Bukurešt-Pitesti u petak oko 15 časova, a policija sada proverava sa kim je sve ubijena bila u kontaktu u danu kada je nestala.

Kobnog dana svojoj rođenoj sestri je rekla da ide da se nađe sa jednim muškarcem, nakon čega joj se izgubio svaki trag. Policija veruje da se ubica krije među njenim poznanicima, a prema rečima izvora, žrtva je 6. marta u večernjim satima pričala sa sestrom i rekla joj da ide na piće sa jednim muškarcem, ali joj nije rekla njegovo ime. Nakon toga više niko nije mogao da stupi u kontakt sa njom.

Zabrinuta, sestra je već idućeg dana prijavila nestanak...

Potraga za nestalom ženom nije dala rezultate. Njeno telo su 5. aprila pronašla trojica radnika dok su se vraćali sa posla.

Radnici su se isključili sa auto-puta i tada su dvojica kolega pitale trećeg da nešto iznese iz gepeka, a potom su hteli da se našale sa njim da će ga ostaviti na auto-putu. Sigurnosne kamere snimile su kako vozač dodaje gas, dok jedan ostaje kraj puta odmah do njive i tada je ugledao jeziv prizor - video je nogu ubijene devojke.

"Prišao sam i shvatio da je u pitanju ljudska noga. Video sam prvo patiku. Kako je stopalo bilo malo, odmah mi je bilo jasno da je u pitanju ženska noga. Prišao sam bliže, želudac mi se okrenuo, odjednom sam osetio užasan smrad. Shvatio sam da je još nešto unutra, ali nisam smeo da priđem bliže", ispričao je radnik.

Prepadnut je potrčao ka vozilu u kojem su bile kolege i odmah su otišli u policiju. Ubrzo su patrole i forenzičke ekipe blokirale čitavo područje. Delove tela pronašli su zapakovane u više plastičnih kesa u radijusu od oko 100 metara. Sumnja se da su životinje pokušale da razvuku ostatke.

Sestra ubijene i dalje ne može da veruje da je više nema.

"Pre nego što je nestala smo se čule. Rekla mi je: 'Sejo, idem malo napolje'. Htela je da se nađemo kod kockarnice. Predveče me je opet pozvala i rekla da je upoznala nekog dečka i da će biti sa njim... Pitala sam je sa kim i gde, rekla je da će mi reći kasnije. Više se nismo čule", ispričala je sestra za Observator.

Telo žene pronađeno je u stanju raspadanja, a patika i majica koje su pronađene na njivi odnete su porodici na prepoznavanje.

Bivši muž kaže da mu nije poznato da se ona ranije kretala na tom području.

"Ne znam kuda se kretala i kakve je obaveze imala. Mislim da joj niko nije želeo zlo, ali ne znam", rekao je bivši suprug pre nego što su DNK analize potvrdile da je raskomadana žene zaista njegova bivša supruga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kursadžija

    10. april 2024 | 08:31

    Totalno je narod postao bolesno neizlečiv i sve više ima krvoločni ljudi i monstruma

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA