Vreme čitanja: oko 1 min.

Mladić nestao pre 2 godine posle razgovora sa bakom: Komšija odveo istražitelje do njegovog tela

A. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Komšija, koji je živeo u prikolici pored imanja tinejdžera, smatran je za "porodičnog prijatelja"

  • 0
Dylan Rounds Printskrin: Youtube

Skeletni ostaci za koje se pretpostavlja da pripadaju 19-godišnjem mladiću koji je nestao 2022. godine pronađeni su u utorak u udaljenom području Jute.

Dilana Raundsa (19) je navodno ubio njegov komšija Džejms Brener (60), koji je živeo u prikolici na zemlji pored imanja tinejdžera u maloj pustinjskoj zajednici u blizini granice između Jute i Nevade.

"9. aprila 2024. godine skeletni ostaci za koje se pretpostavlja da pripadaju Dilanu Raundsu pronađeni su u udaljenom području", saopštio je šerif okruga Boks Elder.

Brener je odveo istražitelje do mesta gde je pronađeno telo mladića u okviru sporazuma o priznanju krivice.

Majka mladića je zahvalila svima na podršci i ljubavi.

"Zahvalni smo što imamo Dilanovo telo i možemo da ga donesemo kući, i da nastavimo da se borimo za pravdu", rekla je njegova majka Kendis.

Osumnjičeni ubica nalazi se u zatvoru od juna 2022. godine nakon što je uhapšen zbog kršenja zakona o vatrenom oružju i optužen je za ubistvo mladića prošle godine.

Brener i još jedan stanovnik područja smatrani su za "porodične prijatelje" Raundsa. Oni su živeli na zemlji pored imanja porodice.

Dilan se poslednji put javio 30. maja kada je sa bakom pričao telefonom, rekavši joj da "stavlja kamion za žito u sklonište", preneli su lokalni mediji.

Sklonište je bilo na delu zemlje u blizini imanja na kojem je Brener živeo.

Brener je uhapšen 3. marta 2023. godine nakon teške i intenzivne devetomesečne istrage, rekli su istražitelji.

Nestali kamion i par krvavih čizama pronađeni su tokom početne potrage za nestalim tinejdžerom, a DNK analiza je otkrila da čizme pripadaju Raundsu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA