Vreme čitanja: oko 2 min.

Devojka nađena mrtva u napuštenoj crkvi, tragala za duhovima u ukletoj kući? Traga se za njenim prijateljem

A. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Policija veruje da je žrtva možda pokušala da izvede TikTok izazov, dodajući da bi njena smrt mogla biti povezana sa takmičenjem lova na duhove koje se igra u Francuskoj na društvenim mrežama

  • 0

Telo devojke (22) iz Francuske pronađeno je tokom vikenda u napuštenoj crkvi u severnoj Italiji, a policija veruje da je možda tragala za ukletom kućom za koju se veruje da ima duhove.

Mlada Francuskinja Auriane Natali Lejn je rekla članovima porodice o svojim planovima pre nego što je otišla iz sela u blizini Liona u kojem je živela, rekao je portparol policije u gradu La Sale u okrugu Dolina Aoste.

Policija veruje da je žrtva možda pokušala da izvede TikTok izazov, dodajući da bi njena smrt mogla biti povezana sa takmičenjem lova na duhove koje se igra u Francuskoj na društvenim mrežama.

Druge radne teorije su da je to bilo "ubistvo po pristanku" ili žrtvovanje, ili pokušaj da se izvede šala na društvenim mrežama u napuštenoj crkvi.

Policija i dalje traga za mladićem koji je viđen sa njom. U toj oblasti postoje i još dva slučaja nestalih osoba za koje policija kaže da bi mogli biti povezani.

Prema rečima portparola policije, žrtva i njen prijatelj viđeni su u području obučeni "kao vampiri". Svedok sa kojim je policija razgovarala kaže da je mlada žena bila bleda i mršava, a muškarac je imao tamnu kosu i maslinastu kožu. Svedok je policijskim istražiteljima rekao da je izgledala kao "hodajući leš".

Devojka je izbodena i iskrvarila je na smrt, saopštio je mrtvozornik. Sumnja se da je izbodena nožem za kampovanje. Takođe je imala i dve rane od vatrenog oružja u vrat i jednu u stomak za koje policija kaže da su možda naneti nakon što je umrla. Nešto krvi je sastrugano sa poda i uklonjeno sa mesta zločina, rekla je policija za CNN. Nije bilo znakova borbe, kaže policija.

Policija kaže da je u blizini njenog tela pronašla paket ružičastog sleza i neke namirnice kupljene u lokalnoj prodavnici, a ona je nosila bež helanke i duks ispod dugog tamnog kaputa. Žena kod sebe nije imala dokumenta ni mobilni telefon kada je lokalni stanovnik otkrio njeno telo u raspadanju, kaže policija.

Tužilac Manlio D’Ambrozi rekao je lokalnim medijima da istražuju i prisustvo kombija bordo boje koji je primećen na snimcima nadzora u blizini napuštene crkve prošle nedelje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA