≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na pomolu pomirenje Harija i Vilijama: Evo ko je odlučio da ponovo ujedini braću

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Vrlo je verovatno da će se Hari i Vilijam videti sledećeg meseca i sve je moguće. Kralj će želeti da braća ponovo srede stvari, pa je vrlo verovatno da bi mogao da odigra ulogu mirotvorca"

  • 1
Princ Filip sahrana Vilijam, Hari Foto: Tanjug/AP

Princ Hari će se vratiti u Veliku Britaniju 8. maja kako bi obeležio desetu godišnjicu svoje organizacije Invictus Games, a njegov dolazak mogao bi biti prilika za pomirenje sa bratom, princom Vilijamom, javlja The Independent.

Kako javlja britasnski portal, pozivajući se na izvor iz Bakingemske palate, kralj Čarls se nada da će odigrati ulogu "mirotvorca" između Harija i Vilijama tokom sledeće posete Saseksa, odnosno Harija i njegove supruge Megan Markl, Velikoj Britaniji.

Bivši kraljevski batler Grant Harold, koji je godinama blisko sarađivao sa Čarlom u vreme kada je još bio Princ od Velsa, veruje da je "vrlo verovatno" da će se Hari i Vilijam ponovo povezati ove godine.

Vojvoda je zakazao povratak u London 8. maja kako bi obeležio desetu godišnjicu svoje organizacije Invictus Games na svečanosti u katedrali Sv. Pavla.

"Vrlo je verovatno da će se Hari i Vilijam videti sledećeg meseca i sve je moguće. Kralj će želeti da braća ponovo srede stvari, pa je vrlo verovatno da bi mogao da odigra ulogu mirotvorca", rekao je Harold.

U međuvremenu, nova anketa otkriva da 76 odsto Britanaca ima pozitivan stav prema princezi Dajani - što je povećanje od šest procentnih poena od početka godine.

Ali s druge strane princ Endru, osramoćeni vojvoda od Jorka, čiji je katastrofalni intervju za Newsnight sada predmet ne jedne, već dve odvojene TV drame, dobio je čak 86 odsto negativnih glasova ispitanika.

Njegovo nisko rangiranje sledi vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl, prema kojoj 64 odsto Britanaca ima negativan stav.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA