Vreme čitanja: oko 1 min.

Zakazan početak suđenja ženi koja tvrdi da je Brižit Makron rođena kao muškarac

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Suđenje ženi koja tvrdi da je Brižit Makron rođena kao muškarac počinje u junu

  • 3
Brigitte Macron, Brižit Makron Foto: SYSPEO / Sipa Press / Profimedia

Saslušanje Nataše Rej, koja je iznela tvrdnju da je prva dama Francuske Brižit Makron rođena kao muškarac, prvobitno najavljeno za mart 2025. godine, počeće 19. juna ove godine.

Rej je krajem 2021. godine objavila klip na Jutjubu u kojem je rekla da je Makronova rođena pod imenom Žan-Mišel Tronje, nakon čega ju je prva dama Francuske tužila za klevetu.

Advokat Makronove istakao je da su glasine o supruzi francuskog predsednika nastavile da se šire i dodao da je zbog toga zatražio da se proces ubrza, prenosi Daily Mail.

Prema njegovim rečima, šteta koja je načinjena njegovoj klijentkinji "povećava se iz dana u dan".

Nataša Rej rekla je da neće moći da prisustvuje saslušanju u junu jer boluje od raka, a njen advokat potvrdio je da će lekarsko uverenje dostaviti na dan suđenja.

On je dodao da je teoriju o Brižit Makron poslednjih dana počela da širi i američka konzervativna komentatorka Kendes Ovens.

Prošlog meseca, Ovens je na društvenoj mreži X promovisala teoriju o tome da je Brižit Makron rođena kao muškarac, poručivši da će "uložiti čitavu profesionalnu reputaciju" kako bi dokazala tu tezu.

U njenoj objavi navodi se da je prva dama Francuske promenila pol kada je imala 30 godina, kao i da nije rodila nijedno od svoje troje dece.

Istovremeno, tvrdi da bivši suprug Brižit Makron, koji je preminuo 2020. godine, nikada nije postojao.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cile

    12. april 2024 | 06:12

    I da nije rodjena kao muškarac ne menja činjenicu da je jako ružna žena.

  • Maja

    12. april 2024 | 08:59

    Pa i Misel Obama je isto kao Makronova ... ali to vise u vremenu otkrivanja tajni lihicno nije ni tajna a ni zacudjujuce ...svi to znaju . P

  • Dragana B.

    12. april 2024 | 19:17

    Nista ,sto bi nas sokiralo..?Danas je to, za neke standardno, normalno i savremeno!?!...To sto je ona zena, ili muskarac ,to ne menja stvar, osim nju samu, samog!?Bas briga ljude, koje su oni " vazni ljudi"seks. orjentacije ,vazno da narod ima standard, zastitu, mir!..Ko je kome sta,dokoni se zabavjaju!?..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA