Vreme čitanja: oko 1 min.

Zbog društva u kom je bio, princ Vilijam privukao veliku pažnju javnosti: Mreže bruje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je prvi put da su viđeni zajedno otkako je princeza Kejt saopštila da boluje od kancera

  • 0
Princ Vilijam Foto: Tanjug/AP

Princ Vilijam ponovo je viđen u javnosti, ali zbog društva u kom je bio, bruje mreže. Naime, Vilijam je uslikan kako sa najstarijim sinom prati utakmicu Aston Vile.

Princ od Velsa i njegov sin, princ Džordž, došli su na tribine, a privukli su veliku pažnju javnosti jer je ovo, prvo zajedničko pojavljivanje otkako je princeza Kejt saopštila da boluje od kancera.

Vilijam je snimljen kako se smeje i aplaudira u Vila Parku u Birmingemu, dok je nasmejani Džordž stajao kraj njega sa navijačkim šalom u bojama Aston Vile.

Otac i sin su slavili pobedu Vile u prvoj utakmici četvrtfinala Lige Konferencije Evrope.

Kada je pao prvi go, Vilijam se okrenuo ka sinu i nešto mu pričao.

Snimak oca i sina privukao je ogromnu pažnju na društvenim mrežama. Jedni su komentarisali kako je Vilijam divan otac, dok su mu drugi zamerali što "ima vremena da vodi sina na utakmicu, a ne i da se posveti poslovima krune".

Mediji podsećaju da je ovo prvi put da je porodica viđena u javnosti od 22. marta kada je princeza od Velsa otkrila da je podvrgnuta preventivnoj hemoterapiji nakon što su lekari otkrili rak tokom planirane operacije abdomena.

Vilijam, Kejt i njihovo troje dece propustili su uskršnju nedeljnu službu u kapeli Svetog Đorđa u zamku Vindzor, nakon što je obelodanjeno da Kejt ima rak.

U video snimku, objavljenom nakon nedelja spekulacija o Kejtinom zdravlju, ona je rekla da je dijagnoza bila "veliki šok" i za nju i za Vilijama i da je trenutno u ranoj fazi lečenja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA