Vreme čitanja: oko 2 min.

Albanac, koji je pokušao da siluje vlasnicu kafića, napad pravdao pijanstvom: Pustili ga uz ovaj uslov

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Muškarac je poreklom iz Albanije ali inače živi na Rodosu i radi na renoviranju hotela u Simiju

  • 1

Muškarac (30), poreklom Albanac, koji je uhapšen zbog sumnje da je pokušao da siluje 32-godišnju vlasnicu kafića u Simiju u Grčkoj, pušten je na slobodu, a nakon što je na saslušanju izjavio da se "ničega ne seća". On je izašao iz pritvora uz restriktivan uslov - da se ne vraća na ostrvo Simi.

"Ne sećam se ničega, bio sam pijan", navodno je rekao Albanac na saslušanju, prenosi njegov advokat.

Advokat je rekao da je svest njegovog klijenta bila "poremećena".

"Bio je jako pijan, tako da mu je svest bila poremećena i očigledno se ne seća ničega. Iskreno, ne mogu da verujem šta se desilo i kada vidim, ne verujem. Hiljadu izvinjenja upućujemo devojci", rekao je advokat optuženog muškarca.

Muškarac je poreklom iz Albanije, ali inače živi na Rodosu i radi na renoviranju hotela u Simiju.

Podsetimo, muškarac je upao u Džoanin lokal i zaključao vrata, a zatim krenuo da je napada, da pokušava da je ljubi, pa čak i sluje. Žena je sve vreme pružala otpor, ali je u jednom trenutku pala i udarila glavu u hidrant zbog čega je izgubila svest. On ju je ljubio u besvesnom stanju, što je žena videla tek kasnije na video-snimku sa nadzorne kamere iz kafića.

Navodi se da je sve vreme zapomagala i kukala, ali da muškarac nije želeo da je pusti na miru.

"Zatvorio je vrata radnje, nije me pustio da izađem, a onda je krenuo da me grli, ljubi, bez da ja to želim. Govorio je na svom jeziku, nisam ga razumela, samo sam tražila da me ostavi na miru", rekla je.

"Na podu me je ošamario, udarila sam glavom o hidrant. Bila sam u nesvesti, ima stvari kojih se ne sećam. Videla sam da me je ljubio dok sam u nesvesti, nisam mogla ništa da uradim. Morali su da razvale vrata i izvuku me. Imam modrice po telu, usne su mi otekle", dodala je žena.

Grčka pokušaj silovanja Foto: Privatna arhiva

Na kraju su slučajni prolaznici razvalili vrata i spasili ženu, a ona je video-materijal sa kamera iskoristila da muškarca prijavi policiji.

Prijateljici pretili da Džoana povuče tužbu protiv Albanca

"On inače ne živi ovde, došao je pre dve nedelje na ostvro. Svakog jutra je dolazio kod Džoane u lokal i ispitivao je razne stvari. Stvar je isplanirana", rekla je prijateljica žrtve.

Na osnovu video-snimaka, koji zbog svog sadržaja ne smeju biti plasirani u javnost, vidi se da je muškarac bio veoma nasilan.

"Udario joj je čak i šamar, pala je na pod, ljubio je u besvesnom stanju", dodala je prijateljica.

Žrtva je ispričala da prilikom dolaska policije muškarac bio veoma agresivan i da se opirao hapšenju.

Na kraju su uspeli da ga imobilišu i stave mu lisice.

"Vikao je na policajca, napao ga je, pokušavao da skoči na mene i dobacivao 'ona je moja devojka, ona je moja'", rekla je 32-godišnja žena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Striko

    12. april 2024 | 11:52

    Daj te ga meni na ispitivanje,za 5 min. ima da se seti i onoga sto nije uradio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA