Vreme čitanja: oko 2 min.

Osuđivani pedofil opet u zatvoru: Hteo da ugovori odnos sa devojčicom (14), nije znao da je to lovac

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Martin nije znao da zapravo komunicira sa "lovcem na pedofile" zbog čega je njegova namera brzo bila otkrivena i kažnjena

  • 0
Martin Rhodes Foto: Keeping Kids Safe

Martin Rouds (52), osuđeni pedofil, uhvaćen je kako pokušava da nagovori 14-godišnju devojčicu da imaju seksualni čin, samo sedam godina otkako je izašao na slobodu. On je zbog ovog, ponovnog kontakta odmah uhapšen i vraćen u zatvorsku ćeliju u Velikoj Britaniji.

Rouds je osuđen za novi niz seksualnih delikata nakon što je pokušao da podstakne 14-godišnju devojčicu da imaju odnos. Međutim, Martin nije znao da zapravo komunicira sa "lovcem na pedofile" te da je njegova namera brzo bila otkrivena i kažnjena.

Muškarac je zamolio devojku da pošalje svoje slike, nakon čega je i on njoj poslao intimne slike, prenosi Stoke On Trent Live.

Kada je policija stigla on je izbrisao razgovore na svom telefonu, što mu je bilo zabranjeno pod uslovima Naredbe o prevenciji seksualnog povređivanja (SHPO) izrečene pre sedam godina.

Muškarac je sada osuđen na četiri i po godine zatvora u Stouk-on-Trentu.

Među slikama koje je Martin Rouds poslao devojci bile su i fotografije sa isplaženim jezikom, a tužilac kaže da je razgovor brzo prerastao u "konkretan".

Tužilac Džonatan Dikinson rekao je da je policiju u februaru kontaktirao član privatne grupe lovaca na pedofile, koji je rekao da razgovara sa okrivljenim putem interneta.

"Predstavljao se kao 14-godišnja devojčica. On je koristio aplikaciju kako bi izgledao kao dete od 14 godina. Optuženi je inicirao komunikaciju slanjem zahteva za prijateljstvo na Fejsbuku", rekao je Dikinson.

"Razgovor je brzo dobio seksualni ton. Optuženi je tražio da devojčica pošalje svoje slike. Objasnio je kako da izvrši seksualni čin na sebi. Takođe joj je poslao video-snimke pornografije. Poslao je slike svog stana i svoje intimne delove tela. Podsticao ju je da kupi seks igračku", dodao je tužilac.

Takođe, on je išao do sitnih detalja, pa je bilo reči i o njegovom broju telefona, automobilu koji vozi i adresi na kojoj stanuje. Sve to je vodilo ka susretu.

Komunikacija je prekinuta 18. februara.

Rouds se izjasnio krivim za pokušaj seksualne komunikacije sa detetom, dve optužbe za pokušaj izazivanja ili podsticanja deteta na seksualnu aktivnost, pokušaj da se dete navede da gleda seksualni čin i dve optužbe za kršenje SHPO.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA