Vreme čitanja: oko 1 min.

FBI se pridružio potrazi za nestalim ženama: Vreme prolazi, a nema ni njih ni osumnjičenih

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Do petka nije bilo hapšenja u slučaju i nisu javno identifikovani osumnjičeni ili osobe od interesa od strane pravosudnih organa

  • 0
Veronica Butleri  Jilian Kelley Foto: Texas County Sheriff's Department

FBI se u petak pridružio potrazi za Veronikom Batler i Džilijen Keli, ženama iz Kanzasa koje su nestale u Oklahomi dok su putovale da preuzmu decu, potvrđeno je za Fox News u američkom Federalnom istražnom birou.

Portparol FBI u Oklahoma Sitiju rekao je da agencija "pruža dodatne resurse za istragu, ali Državna agencija Oklahome za istragu ostaje vodeća agencija u istrazi".

Batler (27) i Keli (39) poslednji put su viđene 30. marta kada su se uputile da preuzmu decu pre nego što je njihov automobil pronađen napušten blizu granice Oklahome i Kanzasa, a sumnja se na "nezakonitu radnju", kažu policajci.

Do petka nije bilo hapšenja u slučaju i nisu javno identifikovani osumnjičeni ili osobe od interesa od strane pravosudnih organa.

"I dalje svima u tom području govorimo da ako znaju bilo šta ili imaju bilo kakve dodatne informacije, molimo da nas kontaktiraju", rekao je za Fox News menadžer za javne informacije Državne agencije Oklahome za istragu Hanter Meki u četvrtak.

Veronica Butleri  Jilian Kelley Foto: Texas County Sheriff's Department

On je rekao za Fox News da kako dani prolaze "postaje sve veći izazov" pronaći žene žive bez znakova o njihovom mestu boravka.

U obaveštenju o nestaloj osobi iz Šerifskog ureda Teksasa navodi se da Batlerova ima "nekoliko tetovaža, kineski simbol na levoj podlaktici, suncokret na levom ramenu", a Džilijan "tetovažu leptira na levoj podlaktici".

U obaveštenju su navedene fizi8čke karekteristike nestalih žena.

Vozilo u kojem su putovale nađeno je napušteno blizu autoputa 95 i puta L, južno od Elkharta, Kanzas, u ruralnom Teksas okrugu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA